By : Kam Maria Abdul Mutalib (Facebook)

Hi & Assalamualaikum para pembaca Blog Mariafirdaus.com.
Apa khabar semua? 

Hari ni saje nak share kenangan grape-picking 🍇 di Italy masa Shaklee Western Mediterranean Cruise Free Trip Sep 2018 lepas.

Haaa, tengok gambar atas ni, banyak kan hasil kutipan grapes saya. 😄

Tapi tu action je, yang sebenarnya sendiri kutip tak banyak pun sebab banyak ambil gambar je hihi.

Kalau tengok gambar ni, kita nampak bestnya farmer ni dapat hasil buah yang banyak.

Tapi di sebaliknya, benda yang kita tak nampak adalah USAHA GIGIH farmer yang bersusah payah tanam, semai & jaga pokok ni sebelum keluar hasil yang lebat ni. 

Nak hasil yang baik, usaha jaga pokok ni pun mestilah yang terbaik.

Macam tu jugak dalam kehidupan kita.

Kita selalu nampak kejayaan orang lain, di waktu mereka dah sangat berjaya & dah ada hasil.

Kita rasa macam bestnya, senang nya dia berjaya. Macam smooth je hidup dia kan.

Tapi percayalah di sebaliknya ada banyak lagi yang kita tak nampak, jatuh bangun dia & air mata dia yang banyak tumpah sepanjang perjalanan menuju kejayaan.

Semua orang pasti ada cabaran berbeza.

Selagi Allah masih bagi nyawa, bermakna Allah masih nak bagi banyak lagi rezeki pada kita, tinggal kita nak bangun berusaha yang terbaik.

Let’s keep doing the best effort in our lives.

Because the FRUIT of your own HARDWORK is the sweetest! 🍇❤️

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top