Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan kita semua ke dalam syurga tanpa dihisab.

Trampoline Untuk Anak

Baru-baru nie saya belikan trampoline untuk anak-anak dekat Lazada.

Mengikut nasihat pakar kanak-kanak, trampoline nie bagus untuk menyalurkan tenaga kepada anak-anak lelaki kita yang aktif. 

Antara kebaikan Trampoline nie adalah ia boleh menguatkan otot kanak-kanak dan juga mengurangkan hiperaktif. 

Jom kita layan gambar-gambar anak saya yang teruja sangat dengan tampoline nie.



Si Farees nie tekun sungguh nak pasang trampoline nie. Excited la tu nak melompat-lompat japgi.


Fateh pun nak tolong jugak abg dia pasang trampoline nie. 


Ok. Ateh dah siap pasang tiang dah. Tak sabarnya nak lompat. Hihi


Almost finished. Tiang dah siap, jaring pun dah pasang. Tinggal nak masuk lompat je lagi. 😀



Tara... Dah siap trampoline kami.



Seronoknya lompat-lompat. 😍

Alhamdulillah dapat beli trampoline nie untuk anak-anak. Dapat lah diorang lompat sepuasnya. Tak rugi beli. 

Rasanya, sampai di sini sahaja lah sharing saya pada kali nie.

Semoga anda yang membacanya terhibur. 

Wassalam.

Mohd Firdaus,
Motivating and Inspiring Others

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

1 comments:

  1. Salam. Bagusnya, satu usaha yang baik kearah kecerdasan psikomotor kanak2. Saya x pernah membelinya untuk anak2 saya tapi rasa2nya kalau anak2 lelaki saya menggunakannya tentu x lama sebab struktur tapaknya tidak begitu lebar dan sokongan kaki2nya agak kecil. Walaubagaimana pun teruskan usaha yang baik itu. Wassalam

    BalasPadam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top