Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan kita semua di masukkan Allah ke dalam syurga tanpa dihisab. Insya Allah. Amin.


Kuliah Maghrib di surau malam tadi.
Malam tadi ada Kuliah di surau. Dah clash pulak dengan program mengaji Iqra dan Al Quran.
Huhu. Bukan senang wei nak handle budak budak ni.
Suka buat bising. Naik stress saya yang jaga depa ni.
Marah sini sana bising. Pi kat sana sini bising.
Boleh stress jadi.
Ada juga orang tua yang tak berkenan dengan budak budak ni. Ya lah. Depa dah tua. Tak boleh tengok budak bising bising.
Pada depa kalau tak ada lagi bagus.
Since program iqra dan quran budak budak ni bawah saya.
So bila budak bising nanti orang tua akan ushar kat saya.
Hmmm.... Budak laki kalau duduk belakang akan main. So saya suruh duduk depan ustaz terus. Terjaga lah juga bising depa ni.
Tapi. Dah namanya budak. Dia kira apa. Janji boleh sembang.
Hang kata pi lah apa pun. Sabar sajalah dalam mendidik anak anak ni.

Budak pompuan di belakang. Sampai tertonggek dok nak bersembang. Padahal ustaz dok mengajar di depan.

Beginilah anak anak kita... Mereka masih kanak kanak. Masih banyak mereka boleh belajar.

Dan kita yang perlu mengajar.

Bersabarlah wahai ibu bapa dalam mendidik anak.

Mohd Firdaus Mat Saad
Motivating And Inspiring Others

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top