Alhamdulillah, harini 27 May 2018, genap usia anak sulung kami, Muhammad Farees bin Mohd Firdaus. 

Syukur atas nikmat rezeki anak yang Allah berikan kepada kami. 

Teruslah membesar sebagai anak yang soleh, bijak, rajin, sihat, hensem, cemerlang, kaya, berjaya, bahagia di dunia & akhirat, dan memberi manfaat kepada seluruh umat manusia.
Amin ya rabbal alamin.

Lots of ❤️,
Ummi, Abi, Fateh & Fawwaz
27 May 2018

Throwback gambar-gambar Farees masa kecik dulu yang pernah update dalam blog ni 😍


1 TAHUN


2 TAHUN


3 TAHUN


4 TAHUN

Anak first kan, banyak lah gambar nya. Anak kedua & ketiga dah kurang sikit gambar hehe. 

Semoga semua anak-anak kita ni membesar dengan sempurna, sihat, bijak, soleh dan cemerlang di dunia & akhirat. Amin. 

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top