By : Kam Maria Abdul Mutalib

Assalamualaikum w.b.t.

Salam Ramadhan untuk semua pembaca blog kami yang Muslim. Semoga Ramadhan kali ini adalah yang terbaik untuk kita semua. 

Just nak share, bulan lepas Maria ada terjumpa iklan pasal Al-Quran tagging ni. Nampak menarik sangat sebab colorful dan ada tagging ayat-ayat sekali. 


So memandangkan dah lama sangat tak beli Al-Quran, dan Al-Quran yang Maria guna sekarang ni takde colorful, Maria pun orderlah satu thru online. 


Alhamdulillah. Dah sampai pun Al Quran Tagging yang Maria order. Maria pilih size A5, color Turqoise. Ada size A4, A5 & A6. Ada jugak banyak color lain available yang kita boleh pilih. 


Memang puas hati sangat. Colorful macam nota study Maria masa zaman muda dulu-dulu. Maria memang suka benda yang sweet dan colorful camni. 

Cantik, menarik, tertarik pada mata nak membacanya. Hehe 😍

So ni kira rewards untuk diri sendiri lah sempena Ramadhan tahun ni. Alhamdulillah. 


Ni contoh tagging.


Lagi contoh tagging. Best kan?


Ada 150 tagging ayat kalau tak silap. 


InsyaAllah mudah-mudahan Maria lebih bermotivasi nak istiqomah baca Al-Quran + Tafsir setiap hari. Bukan masa bulan puasa je yer! (Serious reminder untuk diri sendiri 😅😂).

So kalau anda berminat, boleh je search mana-mana seller kat online. Ramai dah orang yang jual Al-Quran tagging ni. Maria tak jual yer. 

Jom hidupkan Al-Quran dalam jiwa kita sefamily! 💪 InsyaAllah. 

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top