Assalamualaikum,

Saya salah seorang peminat Prof Muhaya. Alhamdulillah, banyak nasihat yang diberikan oleh Prof Muhaya yang telah merubah corak kehidupan dan pemikiran saya.

Kepada para pembaca blog ini, saya mohon anda lapangkan masa untuk menonton video di bawah ini.Mengapa saya menyuruh anda menonton? Saya hanya mahu memperkenalkan Prof Muhaya kepada anda buat yang masih belum mengenali Prof Muhaya.

Ini kerana projek seterusnya yang akan saya jalankan untuk mencari 'pencen kubur' ada berkaitan dengan Prof Muhaya dan beberapa pakar motivasi yang lain.

Insya Allah, dalam entri selepas ini, saya akan maklumkan kepada anda projek yang akan saya lancarkan untuk sama sama kita mencari 'pencen kubur' kita.

Wassalam

4 comments:

 1. Assalamualaikum.. nasihat dr Prof Muhaya sangat terkesima dihati.. hari2 cuba mencari ruang untuk mendengar ceramahnya samaada di youtube atau pun di radio IKIM setiap hari rabu 10.15.. bagus dan hebat ucapan dia.. seorang Dr. muslimah sejati.. -Yusfarazi-

  BalasPadam
 2. Assalam,
  Semuga dalam kasih sayang Allah.

  Looking forward to project yang tuan haji katakan di blog ini. Mudah mudanan kali ini saya tidak terlepas untuk turut beramal buat "pencen kubur".

  Semuga tuan haji dan keluarga dalam rahmat Allah.

  AJ

  BalasPadam
 3. Assalamualaikum.. sekarang DR.MUHAYA keudara di radio Ikimfm.. jom dengar..
  -YUSFARAZI-

  BalasPadam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top