By : Mohd Firdaus Mat Saad

Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga rahmat Allah sentiasa bersama kita semua

Bomoh Patah Area Selama, Perak

Dalam entri ni, saya bukan nak argue dengan anda pasal nak percaya atau tak dengan bomoh patah ni. 

Anda tak percaya, terpulang. 

Saya dah selalu juga dengar di Selama ada sorang bomoh patah, dah ada beberapa kawan yang pi ke sana.

Dan dengar kata, Alhamdulillah. Berkesan.

So, tadi saya pi sebab bawa kawan saya yang jatuh motor dan patah tulang rusuk. Dah dapat rawatan di hospital lebih sebulan. So, bila balik ni saja bawa pi nak bagi cepat lagi sembuh.

Ini beberapa perkara yang saya nak share :

1. Sebelum pi, boleh call dulu. Nombor ada di bawah tu.


2. Di sini, orang lelaki di rawat oleh anak lelaki Mok Chu. Yang wanita di rawat oleh Mok Chu sendiri. 



Masa sampai tadi, orang dah ramai. So, tunggu la. Kejap jer.

3. Cara Urutan


Cara urutan ikut sakit. Anda tengok pesakit di atas ni. Yang simen tu dah dibuka. Dia jatuh motor dah tulang kaki patah. 

Saya tengok dia kena urut, huhu. Dia yang kena urut. Saya yang terasa sakit. Boleh tahan la, rasa macam nak menangis brother tu.

Bekas simen tu dibuka. Dan lepas urut, di bubuh minyak. Terus tak pakai bekas simen tu.

Nota Kaki : 

Orang perempuan yang datang bersama pesakit ni cakap, "Hari tu tulang saya patah dua, jatuh motor. Mai sini jugak. Alhamdulillah, berkesan. Tu yang mai lagi kali ni untuk lelaki ni pula..."

4. Dimulakan Dengan Bismillah

Semasa nak mula urut, saya dengar beliau berulang ulang kali sebut Bismillah... Dengan izin Allah.... Bla bla bla... Then baca lah doa dia tu.

So, saya andaikan beliau guna doa dan Allah berikan kelebihan untuk dia merawat orang yang patah tulang.

5. Lokasi Bomoh Patah Selama Perak:

i. Selama Perak
ii. Google Maps : Search Sekolah Kebangsaan Sungai Bayor. 
iii. Bila sampai ke sini, anda terus lagi sekitar 3km ke hadapan
iv. Sampai anda jumpa kawasan Lembaga Air Perak.
v. Bila jumpa kawasan LAP ni di sebelah kanan, sebelah kiri ada lorong masuk. Jalan mini tar.
vi. Anda terus sahaja ikut sign board di situ. 
vii. Insya Allah jumpa. Masuk dalam 1-2 km ke dalam.

6. Bayaran : Seikhlas hati.

7. Nasihat saya :

i. Ambil suplemen Calcium untuk mempercepatkan proses penyembuhan tulang.


Ostematrix dapat bantu mempercepatkan proses penyembuhan. Nak beli, try 

Whatsapp Maria : 019-259 2731


Semoga bermanfaat.

Wassalam.

Mohd Firdaus Mat Saad

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top