Assalamualaikum,

Saya doakan, anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan kita semua ke dalam syurga tanpa dihisab. Insya Allah.

Homestay Di Machang

Hari tu, saya dalam perjalanan nak ke Besut, Terengganu bersama pekerja pekerja saya. Namun, hari dah larut malam. Saya saya singgah di Machang untuk bermalam di sebuah homestay kawan saya di situ.

Homestay ini terletak di Machang. Berhampiran dengan UiTM Machang.

Kira kira, tak jauh la dari pekan Machang. 45 minit dari Kota Bharu.

Bilik ni rumah teres setingkat dan ada 3 bilik tidur. Bilik utama ada aircond dan rumah ini siap fully furnish.

Kiranya, siapa yang nak sewa. Sangat highly rekemended.

Ada mesin basuh dan iron lagi.

Kelengkapan dapur turut disediakan.  Tapi saya tak guna la.

Berapa kadar sewa?

Super duper murah. RM160 sahaja. Kalau anda yang nak ke Machang dan cari Homestay, anda boleh pm kawan saya ni :

Hubungi : Muaz 019-9452751
                   Zaiti 019-9302235

Jangan pm saya pulak ok.

Ni gambar gambar homestay kawan saya tu.


Pandangan dari luar pagar. Ada no phone terang terang kat situ. Leh PM sendiri ok. 


Ruang tamu. Ada TV dan juga sofa. Kalau ramai orang, leh tidur di depan ni jugak.


Tempat makan di dining area.


Dapur. Semua peralatan memasak disediakan untuk anda.


Bilik tetamu utama, ada aircond.


Bilik kedua, kecil sket. Ada katil single.


Bilik tamu ketiga.

So, sesiapa yang ke area Machang dan cari homestay, anda leh PM member saya tadi ok.

Hubungi : Muaz 019-9452751
                   Zaiti 019-9302235

Saya tak ada komisyen pun untuk perkongsian ini ok. Sekadar bantu kawan kawan saja.

Semoga bermanfaat untuk anda.

Wassalam.

Mohd Firdaus Mat Saad
Motivating And Inspiring Others

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top