By : Kam Maria Abdul Mutalib

Assalamualaikum,

Apa khabar para pembaca Mariafirdaus.com.my?

Maria doakan anda semua sentiasa sihat dan gembira bersama keluarga tersayang.


REZEKI YANG MELIMPAH RUAH

Syukur Alhamdulillah atas segala rezeki dari Allah kepada kami. Sekarang ni bisnes Shaklee kami terus maju bersama customers dan bisnes partners yang semakin bertambah setiap hari.

Produk Shaklee pun sentiasa menjadi pilihan utama mereka yang dah sedar tentang kepentingan pengambilan supplement yang terbukti SELAMAT, BERKESAN DAN SEMULAJADI. 

Alhamdulillah, kami sekeluarga sendiri sebagai pengguna Shaklee dah rasa kebaikannya, so perkara yang baik takkan nak simpan sorang-sorang kan.

Sejak kami kenal Shaklee, bukan saja dapat BADAN SIHAT, dapat CASH BONUS, CAR BONUS, malah dapat FREE TRIP TO OVERSEA lagi!!  :)

Ok, sebelum ni Maria dah ada share tentang FREE TRIP yang kami dapat dari Shaklee ni. Ini adalah sambungan dari entry sebelum ni:-


ITALY!! KAU TUNGGU KAMI DATANG!!

4 FREE TICKETS TO ITALY CONFIRMED!!


Alhamdulillah, itinerary atau jadual perjalanan untuk trip ni dah pun ada. Tinggal lagi 2 bulan je sebelum kami akan ke sana. Tak sabarnya!!

Jom, kita tengok jadual percutian kami di sana..


Syukur Alhamdulillah, tahun lepas 2014 dapat 3 TIKET KE USA, so bawa Husband dan Mak Mertua.

Tahun ni 2015 dapat 4 TIKET KE ITALY, so dapat bawa Husband, Mak Maria dan Mak Mertua.

 Yang paling best, kakak Maria (Kak Lang) juga berjaya dapat 1 tiket untuk diri sendiri. Best sangat dapat family trip ni. Yang penting, its all FULLY SPONSORED TRIP!! :)



Ini adalah hotel-hotel 4 dan 5 bintang yang bakal kami duduki. Wah! Berpindah randah ler nampaknya selama seminggu nanti. Tak kisah ler. Asalkan FREE!! Hehe..



InsyaAllah kami akan bertolak dengan flight EMIRATES AIRLINES pada 20th November 2015. 



Tempat lawatan pada hari ke-2 dan ke-3. Italy memang banyak tempat bersejarah yang berusia ribuan tahun. 


Tempat lawatan hari ke-4 dan ke-5. SHOPPING TIME!! Yeayy!!



Tempat lawatan hari ke-6. Wahh SHOPPING lagii.. Hehe..



Tempat lawatan hari ke-7. 


Hari ke-8 Insya Allah perjalanan pulang dan sampai ke Malaysia pada 28 November 2015. Sahabat-sahabat tolong doakan segala urusan percutian kami ini dipermudahkan yer. 


SEGALANYA REZEKI DARI ALLAH

Syukur atas nikmat rezeki yang Allah berikan kepada kami melalui bisnes Shaklee ni. 

Kalau lah Maria masih makan gaji dan kerja Engineer macam dulu, kemungkinan besar Maria tak mampu nak bercuti ke Oversea setiap tahun macam ni. 

Dah la tu, dapat bawa parents sekali pulak. Sebab tulah kami selalu tekankan yang Shaklee is a FAMILY BUSINESS

So rewards yang kami dapat dari Shaklee, bukan untuk kami saja, tapi boleh share bersama family. 

InsyaAllah, tahun 2016 kami akan ke USA sekali lagi. Sekarang ni kami dah pun qualify 2 tiket. 

Kami sedang berusaha untuk dapatkan tiket seterusnya. Maria berharap sangat dapat bawa Mak dan Abah Maria pulak bercuti ke USA. Berjaya atau tak, itu urusan Allah. 

Yang penting, tugas kita usaha secara KONSISTEN dan mohon Allah berikan yang TERBAIK. 

Kalau tak usaha, memanglah tak dapat kan. Kalau dah usaha sungguh-sungguh tapi tak dapat juga, it's ok, yakin Allah akan gantikan dengan rezeki yang lebih baik.  ;)

Oklah, sampai di sini saja entry kali ni. Nantikan updates untuk trip ke Italy nanti yer. 

Maria doakan, anda semua juga berjaya mencapai segala impian dalam hidup anda, kaya dan berjaya di dunia dan akhirat. 

~MASTER MARIA FIRDAUS~
Founder of Maria Firdaus Empire
The Most Happening Shaklee Team in Malaysia


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 


0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top