Assalamualaikum,

Kami doakan semua pembaca Mariafirdaus.com.my sentiasa ceria dan bahagia di samping keluarga tersayang.

Ini adalah sambungan daripada entry sebelum ini:-

Part 7 : Maria Firdaus Master Celebration : Ucapan Master Maria Firdaus

Alhamdulillah, majlis Master Celebration kami dah sampai ke penghujung acara.

Kami mengambil kesempatan ini untuk memberikan penghargaan kepada para mentors kami dan juga para leaders di dalam Empayar Maria Firdaus yang telah sama-sama berjuang dalam bisnes ini bersama-sama kami.

Jemput tonton video penghargaan yang kami buat khas untuk mereka semua:-




Seterusnya upacara penyampaian hadiah buat insan-insan teristimewa di atas:-




Jom kita layan gambar-gambar pula:-


Kami dijemput ke pentas untuk menyampaikan penghargaan kepada insan-insan istimewa dalam MFMS Empire. 


Antara 'anak' Shaklee terawal saya, Master to be Affni Shahida. Beliau adalah customer saya semasa saya masih lagi seorang Distributor biasa. Siapa sangka, daripada awalnya nak makan sendiri, sekarang Affni dah 'terpaksa' dapat bonus 4-5 angka setiap bulan daripada Shaklee. 
Empayar MamaCilik kini semakin berkembang di seluruh Malaysia. 


My dear sister Master to be Kam Haryatie (Kak Lang). Ini pun lagi seorang yang dari awal memang tak minat langsung buat bisnes. Yelah keje Engineer, sibuk sampai malam. Tapi nak buat macam mana, dah tengok adik sendiri dapat income 5 angka sebulan, mana boleh tahan. Hehe. Tak pasal-pasal sekarang Kak Lang pun terpaksa dapat bonus 4-5 angka setiap bulan daripada Shaklee. Alhamdulillah. 


Master to be Salmiza, juga antara customer terawal saya. Bermula dengan Set Menyusu yang suami beliau beli daripada saya sebagai hadiah hari jadi, kini Salmiza juga dah serius berbisnes dan menjana income 4 angka setiap bulan bersama Shaklee. 


Barisan leaders in MFMS, Tahniah atas kejayaan atas usaha keras mereka selama ni. Alhamdulillah, kami juga seronok dapat bantu mereka semua menjana income 4-5 angka setiap bulan bersama Shaklee. 


Lagi barisan leaders in MFMS.


Seterusnya, upacara memotong kek yang ditaja oleh Shaklee. 


Para leaders, Masters dan keluarga kami dijemput ke pentas untuk bersama-sama upacara memotong kek. 


Fateh yang paling excited dapat makan kek. 


Farees pun sama excited. 


Firdaus berbincang bersama Calmen, salah seorang management Shaklee. 


Candid.


Seterusnya sessi wajib iaitu bergambar!!


Bersama ahli-ahli Empayar Maria Firdaus yang kami sayangi. 


Semuanya part bergambar memang tererrr...


Jom buat wave!!


Wave lagi!!


We are the best!!!


Bersama mentor kami Master Ira & Fizan. 


Bersama parents kami yang banyak mendoakan kejayaan kami selama ni. 


With my great team.


Antara anak didik kami yang datang jauh dari Penang untuk meraikan majlis kami. 


Bersama mentor, Master Hafsah dan rakan-rakan seperjuangan. 


With my some of my great leaders. 



Hadiah daripada team MFMS kepada kami. Thanks so much to all. 
We really appreciate it. Nanti kami gantung kat home ofis kami yer. :)

Alhamdulillah, selesai juga Master Celebration kami ini. Terima kasih diucapkan kepada pihak Shaklee yang menaja sepenuhnya majlis untuk kami ni. 

Kami doakan, semua anak-anak didik kami dalam MFMS juga berjaya menjadi Master Coordinator dan diraikan dalam majlis yang gilang gemilang seperti ini. InsyaAllah. Amin. 

Thanks for reading! :)

Master Maria Firdaus
Founder Of Maria Firdaus Empire
The Most Happening Shaklee Group In Malaysia


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com


019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top