Assalamualaikum

Saya doakan Allah memberi ketenangan kepada anda yang membaca blog ini. Diberi kemudahan dalam segala urusan di dunia dan di akhirat.

Hari ini saya nak berkongsi dengan anda semua salah satu marketing strategy yang boleh digunakan dalam perniagaan yang kita jalankan.

Sebenarnya ada terlalu banyak strategy yang boleh digunakan. Tetapi untuk hari ini saya nak berkongsi dengan anda salah satu daripadanya.

Teknik yang nak saya kongsikan adalah Car Sticker.

Tahukah anda, setiap hari kita bawa kereta kita. Setiap hari juga akan ada orang follow belakang kereta kita.

Setiap hari ada saja kita terpaksa berhenti di traffic light. Sangat rugi jika orang belakang kita tak nampak dan tak tahu apa yang kita buat.

So, dengan adanya car sticker mudah mudahan sedikit sebanyak dapat membantu mereka di luar sana yang mencari suplemen Shaklee di kawasan sekitar.

So, saya nak tunjuk kepada anda cara pemasangan dan contoh selepas siap.

Shaklee

Tip semasa memasang di cermin. Yang pertama, bersihkan cermin dari sebarang kotoran. Yang kedua, saya nasihatkan anda letakkan air sabun di cermin dahulu. Lepas tu anda boleh ubah sesuka hati ikut kesesuaian kerana ia masih licin. Selepas ia berada di kedudukan yang betul, gunakan kain buruk untuk keluarkan gelembung udara di dalam plastik itu. Just tolak ke tepi yang berhampiran.


Tara... Dah siap. Cantik dan kemas. Nasihat saya, jangan buat besar sangat. Sebab ia akan  mengganggu pemandangan anda di belakang nanti.


Tidak dilupakan saya letakkan Sticker kereta. Empayar Maria Firdaus. The Most Happening Shaklee Team In Malaysia.


Sticker dah siap pasang. Tinggal nak cabut apa yang perlu dari sticker ni.

Anda ada buat bisnes?

Jangan kedekut duit untuk melabur sekitar RM20-RM50 untuk bubuh sticker macam ni.

Semoga ia membantu anda dalam bisnes yang anda buat.

Wassalam.

Master Maria Firdaus
The Most Happening Shaklee Team In Malaysia

"Buatlah Bisnes Walaupun Anda Seorang Yang Kaya." - Hassan Al Banna

Feel Free To Share Jika Anda Rasa Posting Ini Bermanfaat

1 ulasan:

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top