Assalamualaikum,

Hari Jumaat lepas, Pn Noraini, IB Program Coordinator masa sy belajar di Kolej Mara Banting called. Dia bagi tau, ada org Utusan nak call sy. Sy tanya, about what. She said, "Just share with people why you think IB programme is good for you".
.
Petang tu, staff Utusan call sy. Dan interview. Sembang dlm 10 minit. Dan hasilnya, inilah yg keluar di Utusan Mingguan hari ni.

Dah lama rasanya sy tak masuk paper. Last masuk pun masa di UK dulu. Dan ada la beberapa kawan yg call sy bagitau hal ni. Frankly speaking, sy memang tak pernah beli paper dlm masa 3-5 tahun ni. Utusan pulak tu. Tapi hari ni, sy terpaksa beli la sebab nak tgk muka masuk paper. Alah, bukan selalu pun nak glamor, sesekali aja. Kecik aja pun gambar... Nothing to be proud. Gambar pun yg 4 tahun lepas. Hehhehe...
.
Oklah. Wassalam


1 comments:

  1. tapi aku tetap bangga ngan sahabat aku seorang nie!!!! :)

    ReplyDelete

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top