Assalamualaikum,

Alhamdulillah, setakat ni sy dah terima lebih kurang 15 emel yg meminta sy doakan hajat2 mereka di hadapan Kaabah. Tempat yg paling mulia di muka bumi ini dan tempat yg paling mustajab utk berdoa...

Semua emel2 tu dah sy compile kan.... Cumanya, sy nak maklumkan... Doa2 anda hanya termasuk dlm list yg sy compile kan, KALAU ada terima "REPLY" emel dari sy. Sy ingat macam nak listkan senarai nama yg emel emel doa mereka sy terima, tapi sy rasa macam ada 'privacy' la pulak. Takut nanti ada org yg tak mahu nama mereka terkeluar kat blog ni...

So, let us make it like this. You receive my reply mail.. Then it is ok. Otherwise, send it again to mfms1981@yahoo.co.uk

That's all. Wassalam..

1 comments:

  1. semoga firdaus , isteri dan ibu selamat pergi dan kembali dgn rahmatNYA

    ReplyDelete

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top