Assalamualaikum,

Utk menanam minat Farees membaca.. Ummi ada belikan satu buku utk Farees... Walaupun tak faham, Abi selalu bacakan utk Farees.. Masa Abi baca, Farees tgk aja gambar.. lepas beberapa muka surat.. Farees dah boring... Farees pun tolak buku tu... Mungkin sebab buku tu tak der bunyi kot...

Farees tgk fikir nak baca buku ker tak hari ni... Hmmm....

Yey... Farees dah nak baca... M for Mirror.. M for Mug.. M for Motorcycle... N for nest.. bla bla bla... Not bad la.. At least boleh la dia tahan dengar Abi baca 2-3 huruf sekali baca...

Ni playpen Farees.. dulu tilam Abi letak kat atas.. Farees sekarang dah big boy.. Hari tu, bila dibiarkan Farees sorang2 dlm playpen.. Farees tiba2 boleh berdiri sendiri... Nasib baik tak jatuh... terus dengan pantas Abi turunkan level tilam ni ke bawah...

Skrg Farees lebih selamat dulu dlm 'kandang' macam ni.... Tak la Abi takut macam dulu.. So far kalau duduk dalam ni... Farees boleh la main sorang2.... Tu pun tahan la 3-4 minit..
.
Itu aja update Farees utk kali ni.. Till then.
.
Wassalam

2 ulasan:

  1. Salam..macam mana boleh dapatkn molasses jenis cecair di dalam kawasan parit buntar...

    BalasPadam
  2. Salam.. dimana boleh dapatkn molasses jenis cecair dalam kawasan parit buntar dan juga baja tahi ayam...

    BalasPadam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top