Assalamualaikum,

Fuh... skrg ni sibuk betul. Hari Selasa pi Kelantan. Ambil mak balik ke rumah lepas operation. Hari Rabu balik ke sini. Agak meletihkan. 6 jam journey. Alhamdulillah. Skrg semua dah ok. Mak aku pun dah boleh jalan sket2 guna tongkat dia.

And, hari Rabu jugak, Bank Rakyat Jawi call aku. Depa minta tolong aku bagi talk dekat Dewan Serbaguna Jawi, tajuk "Motivasi Usahawan". Dlm kekalutan ni, aku terpaksa cari info2 dkt internet. Tgh prepare slide utk presentation tu. And talk dia hari Sabtu ni. Pukul 2.30 ptg. Skrg ni hari Jumaat. Jam 12.30 pm, slide pun aku tak buat lagi..

Dlm masa tu pulak, ayam aku kena serangan batuk. Skrg dah agak teruk. Aku bubuh ubat, tapi mcm tak jalan aja ubat tu. And CP suruh aku bagi ubat Tylan + Doxy. And pagi ni, instead of aku prepare slide utk presentation esok. Aku kena ke Bukit Mertajam utk beli ubat ayam. URGENT AND IMPORTANT. Aku ke sana. Habis duit aku lagi RM860 beli ubat2 tu. Tak pa la, harap ayam2 ni cepat sembuh. Amin.....

Oklah... Tu aja buat masa ni, skrg nak kena prepare slide utk presentation esok.

Wassalam

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top