ORDER SHAKLEE DI SINI!

Testimony Set Kurus Shaklee, 'Set Hello New You' Memang Terbaik!


Hi Assalamualaikum semua.

Tahukah anda, Malaysia menduduki tempat pertama di Asia Tenggara sebagai negara yang paling ramai obes? 😱

Semua orang berimpian nak dapatkan berat badan yang ideal. Tapi masih ramai yang gagal turunkan berat badan walaupun dah cuba bermacam cara. 

Jangan risau, kini kami ada jalan penyelesaiannya dengan SET KURUS SHAKLEE!

Shaklee mempunyai rangkaian produk nutrisi yang dah berjaya bantu ribuan orang menurunkan berat badan dengan cara yang SELAMAT DAN TERBUKTI BERKESAN.

Jom kita tengok dulu testimony pengguna Set Kurus Shaklee yang dah berjaya turunkan berat badan dan yang paling penting, semakin sihat tubuh badan dan awet muda!

TESTIMONY SET KURUS SHAKLEE


TESTIMONY 1 (Turun 9 kg)
Berasa Yakin dengan Diri Sendiri 
"Saya sentiasa berasa letih. Melakukan aktiviti yang mudah seperti menaiki tangga terasa seperti satu tugas yang sangat sukar. Saya juga sukar untuk mendapatkan pakaian yang sesuai sehingga melemahkan lagi semangat saya. Kini, selepas berjaya menurunkan berat badan menggunakan produk- produk Shaklee, saya menjadi lebih yakin dengan diri sendiri dan berasa lebih bertenaga untuk memulakan hari saya!"
-Siti Norfarahiyah Bt Shaffei-

TESTIMONI 2 (Turun 11 kg)
Rasa Lebih Segar Dan Lebih Ringan!
"Selepas bersalin, terlalu sukar untuk saya mencapai Indeks Jisim Badan (BMI) yang
normal. Nafas saya mula tercungap-cungap dan kaki juga mudah terasa sakit apabila berdiri terlalu lama. Selepas mengamalkan ‘intermittent fasting’ dan mengambil produk- produk Shaklee, saya berjaya menurunkan berat badan dan kembali kepada BMI yang normal dan sihat. Badan saya juga terasa lebih segar dan lebih ringan. Kini, saya juga berasa lebih bertenaga untuk menjaga anak-anak saya."
-Norsyaheera bt Young Rockie-


TESTIMONY 3 (Turun 12 kg)
Lebih Gembira dengan Saya yang Baharu!
"Saya mengalami sakit lutut dan sesak nafas apabila melakukan aktiviti harian. Perkara ini mendorong saya untuk mencuba produk-produk Shaklee. Saya dapati berat badan saya turun secara konsisten dan tabiat makan juga mula berubah ke arah yang lebih baik. Kulit saya kelihatan lebih sihat dan badan terasa lebih segar. Saya lebih gembira dengan diri saya yang baharu!"
-Nur Syazadatul Nisma Binti Suhurani-

TESTIMONY 4 (Turun 20 kg)
Turun 20 kg dalam 2 Bulan!
"Pada suatu hari, saya berasa sakit pada bahagian buku lali dan kaki. Rupa-rupanya, berat badan saya sudah meningkat dengan ketara. Saya cuba untuk mencari jalan penyelesaian dan saya dipertemukan dengan produk-produk Shaklee. Selepas mengambil produk-produk Shaklee secara berterusan dan digabungkan dengan senaman dan pemakanan sihat, saya berjaya menurunkan 20kg dalam masa 2 bulan! Ramai yang memuji saya kelihatan lebih muda dan lebih bagus! Terima kasih Shaklee kerana menawarkan program pengurusan berat badan yang mudah untuk diikuti."
-Michael Tan Chun Chet-


TESTIMONY 5 (Turun 20 kg)
Shaklee Mengubah Hidup Saya
"Sebelum mula menjaga kesihatan, saya sentiasa berasa lesu dan turut mengalami masalah gastrik. Selepas berjaya menurunkan berat badan yang berlebihan, saya berasa lebih sihat, pergerakan menjadi lebih baik dan tahap kecergasan turut meningkat. Selain itu, ramai yang memuji kulit saya kelihatan lebih cantik! Terima kasih Shaklee. Saya kini berasa lebih gembira, lebih yakin dan lebih sihat."
-Noradyani Binti Ab Rahman-

TESTIMONY 6 (Turun 10 kg)
Hello Diriku Yang Baharu!
"Saya memang suka makan makanan manis. Tanpa disedari, berat badan saya semakin meningkat sehingga menyebabkan stamina saya merosot dan cepat berasa penat. Tumit saya juga berasa sakit apabila berjalan. Sejak diperkenalkan dengan Shaklee, saya tidak lagi menoleh ke belakang kerana apa yang saya perolehi kini lebih banyak daripada yang saya hilang. Saya berasa lebih bertenaga, kulit lebih berseri dan saya turut mengamalkan pemakanan sihat. Anda perlu bertekad memulakan perjalanan menurunkan berat badan untuk lebih sihat dan meneruskan usaha untuk merubah penampilan diri anda!"
-Aida Suhana Ismail-


TESTIMONY 7 (Turun 6 kg)
Hidup Yang Menakjubkan!
"Saya menyedari stamina saya berkurangan apabila berat badan bertambah sehingga telah melemahkan semangat saya. Tidak dapat saya gambarkan perbezaan menakjubkan yang saya lalui dengan produk-produk Shaklee yang membantu saya menurunkan berat badan secara lestari. Amalan pemakanan sihat juga memainkan peranan penting. Paling saya suka apabila saya berasa hebat dan lebih bertenaga!"
-Fazliana Jamil-


TESTIMONY 8 (Turun 5 kg)
Tiada Kelaparan dan Tekanan
"Walaupun mempunyai Indeks Jisim Badan (BMI) dalam julat yang normal, namun perut dan muka saya tetap bulat sehingga orang sekeliling menyangka saya mengandung! Selepas menjalani “intermittent fasting” yang disertakan dengan pengambilan produk-produk Shaklee, saya berjaya merubah penampilan saya! Otot jadi lebih pejal dan pergerakan saya juga semakin mudah selepas menurunkan berat badan. Keseluruhan perjalanan bersama Shaklee sangat menyeronokkan dan menenangkan kerana saya tidak berasa lapar dan tertekan."
-Nurul Nadiah Othman-


TESTIMONY 9 (Turun 15kg)
Mendapat Semula Keyakinan Diri
"Dulu saya berasa malu kerana saya tidak selesa dengan bentuk badan sendiri. Namun, dengan Shaklee Effect saya yang menakjubkan, kini saya berkeyakinan tinggi untuk membantu lebih ramai orang mencapai kehidupan yang lebih baik dan sihat. Apa yang saya dapat? Saya berasa lebih bertenaga, lebih kuat,lebih ringan dan kulit yang semakin berseri!"
-Hasma binti Hussain-

TESTIMONY 10 (Turun 3 kg)
Semakin Sihat
"Selepas kehamilan ketiga, saya sukar untuk menurunkan berat badan. Selepas mengambil produk Shaklee secara konsisten dan mengamalkan gaya hidup sihat, akhirnya saya berjaya menurunkan berat badan! Saya sangat gembira kerana boleh menggayakan semula pakaian sebelum hamil. Shaklee memang benar-benar berkesan!"
-Umi Syafiqah Mohd Hisham-


TESTIMONY 11 (Turun 40 kg)
Dari 4XL ke M!
"Sebagai wanita bersaiz besar, saya memang berdepan dengan pelbagai isu seperti kritikan terhadap diri sendiri, nilai diri, kulit kusam dan sakit kaki. Ketika bertekad untuk mengubah gaya hidup,
saya menemui Shaklee. Saya berjaya menurunkan berat badan dan kesihatan juga bertambah baik. Kini, saya berasa lebih gembira dan yakin. Jom jalani kehidupan yang lebih sihat dengan Shaklee!"
-Siti Maimunah bt Baharudin-

TESTIMONY 12 (Turun 11 kg)
Perbaiki Pemakanan, Tingkatkan Kesihatan
"Saya gemar makan makanan berkanji, snek dan makanan manis. Siapa yang tidak suka kan? Namun tanpa disedari, berat badan saya bertambah sedikit demi sedikit dan saya mula mengalami masalah jerawat. Saya mula mengambil Shaklee ESP Soy Protein, minuman Cinch dan nutrisi asas yang lain. Kulit saya semakin pulih dan kawan-kawan mula memuji kulit saya yang kelihatan cerah berseri! Selain itu, saya juga berjaya menurunkan berat badan melalui pemakanan sihat dan senaman.
Saya berasa cukup sihat dan gembira dipertemukan dengan Shaklee!"
-Ang Hui Xin-


TESTIMONI 13 (Turun 43 kg)
Dari 5XL ke M!
"Orang kata, semakin lanjut umur kita, semakin perlahanlah tindak balas badan kita. Saya tidak menyangka yang saya masih boleh menurunkan berat badan dan mendapat penampilan baharu pada usia sebegini! Terima kasih kepada suplemen Shaklee yang selamat, terbukti dan berkesan selain mengamalkan gaya hidup yang lebih sihat. Kini, saya berasa lebih bertenaga, lebih sihat dan kelihatan lebih muda juga!"
-Hamidah Ibrahim-

TESTIMONY 14 (Turun 32 kg)
Hidup Saya Jadi Semakin Baik!
"Berat badan saya pernah mencecah 120kg ketika saya menjalani gaya hidup sedentari dulu. Ia menyukarkan saya untuk berjalan, apatah lagi menaiki tangga. Kesukaran itu menyebabkan saya bertekad untuk mula menjaga kesihatan diri sendiri. Syukurlah saya diperkenalkan kepada Shaklee. Saya memperbaiki tabiat makan dan dengan sokongan suplemen Shaklee, saya berjaya menurunkan berat badan kepada 88kg! Selain mempunyai badan yang semakin langsing dan mendapat semula keyakinan diri, keadaan kulit saya juga bertambah baik! Namun saya masih berusaha mencapai berat badan yang ideal, jadi sentiasalah mengikuti ruangan ini ya!"
-Nurshafiza bt Hamidun-


TESTIMONY 15 (Turun 5 kg)
Hasilnya Boleh Dilihat dalam 1 Bulan Sahaja!
"Hanya dalam satu bulan, saya berjaya menurunkan berat badan sebanyak 5kg dan ukuran badan pula berkurang 3 inci! Saya sangat teruja dengan program ini yang boleh membawa banyak perubahan kepada diri saya dalam tempoh ini. Selain pengurangan berat dan ukuran badan, ramai kawan memuji kulit saya yang berseri. Sebelum ini, apabila berdiri atau berjalan terlalu lama, saya berasa penat tetapi sekarang, saya boleh bergiat aktif sepanjang hari. Paling penting, tiada lagi melecet di paha! Tidak sabar rasanya hendak melihat perubahan dalam beberapa bulan lagi kerana saya akan meneruskan program ini untuk mencapai berat badan idaman. Doakan saya ya!"
-Najwa Nabila Harun-


TESTIMONY 16 (Turun 7 kg)
Tidak Keletihan, Tidak Kelaparan
"Program menurunkan berat badan konvensional akan menyebabkan anda berasa resah dan lapar. Tetapi dengan Shaklee, pengalamannya berbeza! Suplemen Shaklee membantu membekalkan badan saya dengan nutrisi penting supaya ia boleh berfungsi secara optimum. Bahkan saya rasa bertenaga sepanjang proses ini dan selepas bersenam, dan bagi saya ia memang mengagumkan! Terima kasih, Shaklee untuk perjalanan penurunan berat badan yang positif."
-Juniza bt Zamri-

Anda nak tahu apa produk yang mereka gunakan dalam Set Kurus Shaklee? 

MEMPERKENALKAN SET HELLO NEW YOU!

Kebaikan Set Kurus Shaklee : Set Hello New You

1) Menguruskan dan mengekalkan berat badan anda dengan cara yang lebih sihat.

2) Membentuk tubuh badan yang menawan.

3) Meningkatkan tenaga dan kecergasan anda!

4) Menambah baik sistem pencernaan anda.

5) Mengembalikan keyakinan anda.

6) Lebih fokus dan bersedia untuk menghadapi apa sahaja!


5 Jenis Nutrisi Di Dalam Set Kurus Shaklee

1) CINCH SHAKE

✅ Meal Replacement atau Pengganti Makanan yang memberi manfaat satu hidangan penuh dalam bentuk minuman yang lazat dan berkhasiat.

✅ Mengandungi 20 jenis vitamin dan mineral penting dan membantu merapatkan jurang nutrisi.

✅ Mengandungi Leusina untuk membantu membakar lemak tanpa kesan yo-yo, membina dan mengekalkan otot tanpa lemak untuk berat badan yang lebih sihat dan badan yang langsing.

✅ Mengawal selera makan, mengurangkan nafsu makan dan rasa lapar yang tidak teratur.


2) OMEGAGUARD & 3) LECITHIN

Omegaguard:-

✅ Membekalkan asid lemak penting omega 3 bergred farmaseutikal yang berspektrum luas, dihasilkan melalui proses penyulingan molekul proprietari tiga peringkat.

✅ Meningkatkan kadar metabolik dan mempercepatkan proses pembakaran lemak.

✅ Meningkatkan kesensitifan insulin tubuh untuk mengawal selia simpanan lemak.

Lecithin:-

✅ Pengemulsi daripada sumber semula jadi kacang soya.

✅ Mempercepatkan proses pemecahan lemak.

✅ Mencegah daripada pengumpulan lemak di dalam hati, dan menyingkirkan toksin daripada hati.


4) HERB-LAX

✅ Membantu masalah sembelit dan menyingkirkan toksin daripada badan.

✅ Mengandungi campuran proprietari termasuk daun senna yang digunakan secara tradisional sebagai laksatif semulajadi untuk meningkatkan kekerapan pergerakan usus.


5) VIVIX

Vivix mengandungi nutrisi POLIFENOL DAN RESVERATEROL yang membantu menurunkan berat badan dengan 3 cara:-

✅ Tinggi Antioksidan

Polifenol dan Resveraterol membantu melindungi sel-sel badan pada peringkat DNA serta memelihara sel supaya sihat dan tak rosak. Bila sel sihat, organ sihat dan seluruh badan kita pun sihat.

✅ Pemecahan Lemak dan Mengecutkan Sel Lemak

Kajian mendapati Resveraterol menyebabkan Lipolysis dalam sel lemak badan manusia. Lemak dalam badan disimpan dalam sel. Jadi, Resveraterol menggalakkan proses pemecahan lemak dan mengecutkan sel lemak. Bila berjuta-juta saiz sel lemak mengecut, banyaklah inchloss pada badan kita. 

✅ Energy & Metabolisme Booster

Polifenol dan Resveraterol meningkatkan penghasilan tenaga di peringkat mitokondria iaitu kilang tenaga sel badan. Jadi badan kita akan rasa lebih bertenaga, tidak letih dan mudah bergerak. Ini memudahkan kita aktif bersenam dan bersukan. Maka lebih mudah lemak dalam badan dibakar dan turunkan berat badan.


PROMOSI SET HELLO NEW YOU!

Untuk bulan May 2023, Set Hello New You hanya berharga RM353 untuk 5 items iaitu CINCH SHAKE x 2, OMEGAGUARD, LECITHIN dan HERBLAX. 

Anda juga dapat FREE MEMBERSHIP + FREE DELIVERY + FREE SHAKER!

Normal Price semua items ni lebih daripada RM520 tau!

Jika anda nak set lengkap, boleh tambah VIVIX hanya RM399 saja Harga Ahli.

Jom hubungi saya sekarang untuk dapatkan Promosi SET HELLO NEW YOU SHAKLEE untuk saya bantu anda KURUS DENGAN CEPAT!


CLICK JOIN AHLI SHAKLEE UNTUK JADI AHLI SECARA PERCUMA & TERUS BELI DENGAN HARGA AHLI!

Perlukan bantuan? 

Contact saya MASTER MARIA - 019-2592731

(Click to WHATSAPP).

#NextLevelBlogging

#BlogMegaShaklee

#ShakleeThrive2023

#ShakleeTriumph2023

~~~~~~~~~~~~~~~~~

BY:
MASTERS MARIA FIRDAUS
Founder of MFMS EMPIRE
(The Most Fantastic Millionaires in Shaklee)
Motivating And Inspiring Others


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP
YOUTUBE CHANNEL : Maria Firdaus
EMAIL : come_maria@yahoo.com

DOWNLOAD EBOOK PERCUMA!!


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

COMMENTS

Name

3C Shaklee,17,5 Sebab Perlu Kolagen,1,5 Star Trip to Bangkok,1,5 Star Trip to Italy,7,Advance Joint Health Tablet,3,Advance Marketing Power,4,Agen Banda Aceh,1,Ahli Shaklee,4,Aidilfitri,7,Aidilfitri 2020,1,Aidilfitri 2023,1,Air Kencing Kuning,1,AJHT,3,Al-Quran Tagging,1,Alahan,1,Alfafa,2,Alfalfa,1,Alfalfa Complex,1,Allergic,1,Allergy,1,Allergy Test,1,Amalan Hari Jumaat,1,AMP,5,Anak Sihat & Pintar,1,Anggur Muscadine,1,Anti Aging,1,Anti Penuaan,1,Aquaria KLCC,1,Arman Zaharil,1,Awet Muda.,1,B-Complex,1,Baby Development Guide,1,Baby Shaklee,1,Bagaimana Memilih MInyak Ikan Omega-3 Berkualiti Tinggi,2,Bahaya Beli Shaklee di Lazada Shopee 11thStreet,1,Bahaya Painkiller,1,Bahaya Ubat Penahan Sakit,1,Banda Aceh,1,Basic H,1,Batu Maung,1,Batuk Berkahak,1,Bayi Kahak,1,Bayi Selsema,1,BComplex,1,Beauty On The Go,4,beli lampu murah,1,Berani Berniaga,2,Berpuasa dengan Shaklee,1,bina,1,Bina Reban,16,Birthday,1,Bisnes,3,Bisnes Online Shaklee,5,Bisnes Shaklee,33,BLNC,2,BMW,1,BMW X4,1,Bomoh Patah Selama Perak,1,BOTG by MFMS,4,Breastfed Baby,1,Breastfeeding,10,Breastfeeding Tips,15,bromo,1,Buah Pinggang Rosak,1,Buasir,1,Buat Duit Hari-Hari,3,Buat Rumah Sendiri,7,Bukit Bendera,3,Bukit Merah Laketown,1,Bukti Kajian Klinikal Shaklee,1,Busines,2,Business,48,Business Opportunity,183,Business Shaklee,19,butik feedmilk Shah Alam,2,Cameron Highlands,1,Car Bonus Shaklee,1,Car Sticker Juru,1,Cara Elak Osteoporosis,3,Cara Elak Tulang Rapuh,2,Cara Melakukan Qiamullail,3,Carotomax,1,Cash Rebate,2,Cash Rebate Shaklee,2,Cegah Osteoporosis,3,CEO Shaklee,1,Ceramah Motivasi,26,Chewable Vit C,2,Cholesterol,1,Collagen,6,CoQ-Trol,2,CoQ10,2,COQHealth,1,Coronavirus,1,Covid19,1,Darah Tinggi,2,Delivery Servis,1,Detox Shaklee,2,Diabetes,1,Diet,1,Disneyland,1,Dr Hamid Arshat,1,Dr Zubaidi,1,Duit Raya,1,Duit Raya Awal,1,Duit Raya Shaklee,1,Dzuha,1,Ebook,11,Ebook Percuma,1,Ebook Sorry Boss Saya Terpaksa Berhenti Kerja,1,Eczema,2,Empayar Maria Firdaus,13,Energizing Soy Protein,7,Enfuselle,1,EPO,1,Escape Penang,1,ESP,11,ESP Protein,2,ESP Shaklee,2,ESP Untuk Ibu Hamil,1,ESP Untuk Kurus,1,ESP Untuk Otot,1,ESP Untuk Tenaga,1,Evening Primrose Oil,1,Exclusive Dinner Jutawan Shaklee,1,Faedah Menjadi Ahli Shaklee,1,Fakta Kolagen,1,Family,119,Family Day,1,Farees,67,Fateh,8,Fawwaz,5,Feedmilk,2,feedmilk jubah menyusu popular,2,Fish Oil,1,Florida,1,Formula Mudah MESTI Kurus,8,Founder NECK,1,Free Trip Shaklee,56,Free Vitalea,1,Friends,20,Fungsi Kolagen,3,Fungsi Omegaguard,3,Gama Linoleik Acid,1,Gambar Kaabah,1,Gambar Raya,1,Garlic Complex,1,General,136,Genetically Modified Organism,1,Genset,1,GLA,1,GLA Complex,4,Global Allergy Centre,1,GMO,1,Good & Services Tax,1,Grand Canyon,1,Grand Seminar 2018,1,GST,1,Gunung Kinabalu,1,Haji Muda,3,Halal,1,Hari Raya,1,Hari Raya Dengan Shaklee,2,Hari Raya Open House,1,Helicopter Tour,1,Herb-lax,1,Hiasan Dalaman,1,Hiasan Rumah,3,Holiday,3,Home And Mobile Spa,3,Home Exterior Design,1,Homestay di Desaru,1,Homestay Di Kok Lanas,1,Homestay Di Machang,1,Ibu,1,Ibu Hamil Batuk,1,Ibu Menyusu Batuk.,1,Ibu Menyusu Berpuasa,1,IF,1,ijen crate,1,IKEA Personal Shopper,1,Ikhlas,1,Immune Booster,1,Immune System,2,India,2,Indonesia,2,Insentif Shaklee,4,Inspirasi Mariafirdaus,4,Intensif Jutawan Industri,6,Interchange,1,Interior Design,1,Intermittent Fasting,5,Istanbul,2,Italy,7,Jakarta Trip,1,Jam Dinding Kaabah,1,Jamuan Aidilfitri,1,jenama baju feedmilk,2,Jom Detox,3,Jom Detox Jutawan,3,Jom Detox NECK,2,Jom Detox Now Everyone Can Kurus,2,Jom Rileks,1,JomDetox,1,Jubah Menyusu,2,Jubah Mia,2,Jubah muslimah,2,Jutawan Shaklee,1,Kaedah Merancang Semulajadi,1,Kalsium,1,Kanser,1,Kanser Kolon,1,Kanser Usus,1,kawah ijen,1,Keahlian Shaklee,4,Kebaikan Kolagen,2,Kebaikan Omegaguard,3,Kebaikan Shaklee Collagen,4,Kebaikan Susu Ibu,1,Keburukan Intermittent Fasting,1,kedai lampu murah puchong,1,Kelas Bisnes Facial,1,Kelebihan Ahli Shaklee,3,Kelebihan Shaklee,1,Kembara Sufi,9,Kembara Turki,8,Kencing Manis,1,Kepentingan Protein,1,Kepentingan Suplemen,2,Keperluan Makanan Bayi,1,Kesan Gadjet Pada Sikap Anak-Anak,1,Kesan Kehilangan Kolagen,2,Kesan Merokok,1,Kesan Susu Ibu,1,Kesihatan Bayi,1,Kesihatan Jantung,3,Kesihatan Minda,1,Kesihatan Sendi,2,Kesihatan Tulang,3,Kiriman Doa Di Depan Kaabah,1,Kisah Kejayaan Bisnes,3,Kisah Pesakit Kanser,1,Kolagen,5,Kolesterol,3,Kompilasi Info Produk Shaklee,6,Komtar,1,Komuniti Bisnes Shaklee,3,Konsultan Reban Ayam,59,Kontraktor Reban Ayam,53,Korban,1,Krabi,2,Kursus Ayam Daging,64,Kursus Dr Azizan Osman,3,Kursus Haji,2,Kursus Haji Online,1,Kursus Solat,1,Kursus Umrah,3,Kursus Umrah Online,2,Kursus Umrah Percuma,2,Kurus dan Sihat,2,Kurus Dengan Cepat,2,Kurus Sebelum Raya,1,Las Vegas,2,Lasik,2,Latest Post,1744,Lecithin,2,Legoland,1,Legoland Malaysia,1,Life Inspiration,1,Look Younger Longer,2,Los Angeles,1,Magic Aura Shaklee,1,Magnesium,1,Makan Sedap,2,Mamacilik Empire,1,Manfaat Omegaguard,3,Maria Firdaus,6,Maria Firdaus Empire,6,Maria Firdaus Millionaires in Shaklee,6,Maria Firdaus Mobile SPA Academy,16,Mariafirdaus,2,Mariafirdaus Baby,1,Mariafirdaus Kids,1,Mariafirdaus Travelog,67,Mariafirdaus Villa,2,Master Celebration Maria Firdaus,8,Master Coordinator Shaklee,32,Mealshakes,6,Mengandung Semasa Umrah,1,Mercedes Benz C200,1,MFMS,5,MFMS Academy,16,MFMS Empire,60,mia jubah popular,2,Minum Susu Untuk Kalsium,1,Modify Hilux,1,Most Fantastic Millionaires in Shaklee,5,Motivasi,86,Motivasi Usahawan,3,Motivation,4,MRSM PDRM Kulim,1,MRSM Taiping,4,Multivitamin,1,Multivitamin Pertama di Dunia,1,Muscadine Grape,1,MYVI,1,Natural Skincare,1,NECK,7,Non-GMO,1,Norafizal Mat Saad,7,Now Everyone Can Kurus,54,nursingwear,2,Nutrien Untuk Tulang Kuat,2,Nutriferon,2,Nutrisi Semulajadi,1,Nutrisi Untuk Lelaki,2,Nutriwhite,1,Offline Coaching,2,Omega-3,6,OmegaGuard,15,Omegaguard Untuk Ibu Dan Bayi,2,Omegaguard Untuk Kesihatan Jantung,1,Omegaguard Untuk Kesihatan Otak,1,Omegaguard Untuk Kurus,1,Online Business,139,Organic Skincare,1,Orlando,3,Ostematrix,6,Osteporosis,2,Pakaian Menyusu,2,Panduan Didik Anak Solat,1,Panduan Perkembangan Kanak-kanak,1,Parenting,1,Parit Buntar,1,Pedoman Hidup,1,Pemilihan Soy Protein,1,Penang,4,Penang Hill,2,Pencen Kubur,20,Pengalaman Bersalin,1,Pengalaman di Gunung Kinabalu,1,Pengalaman Haji,3,Pengalaman Umrah,3,Pengedar Shaklee,2,Pengedar Shaklee Alor Setar,1,Pengedar Shaklee Bandar Darulaman,1,Pengedar Shaklee Bukit Jambul,1,Pengedar Shaklee Changloon,1,Pengedar Shaklee Jitra,1,Pengedar Shaklee Kapar,1,Pengedar Shaklee Kepala Batas,1,Pengedar Shaklee Klang,1,Pengedar Shaklee Meru,1,Pengedar Shaklee Nibong Tebal,1,Pengedar Shaklee Parit Buntar,1,Pengedar Shaklee Port Klang,1,Pengedar Shaklee Terbaik,1,Pengedar ShakleeTeluk Pulai,1,Penjagaan Kulit Shaklee Youth,2,Penternak Ayam Daging,62,Peranan bapa dalam penyusuan susu ibu,1,Perbezaan Ubat dan Suplement,2,Percutian Di Kashmir,2,Performance Drink,5,Perintah Kawalan Pergerakan,1,Period Pain,1,Perokok,1,Personal,1,Photoshoot,1,Phytocol-ST,2,Piramid Makanan,1,PKP,1,Polifenol,1,Politik,1,Port Dickson,1,Postnatal SPA,2,Potret Kejayaan,14,Pra Haji,7,Pregnancy Set,3,Premium Beautiful,5,Produk Shaklee,121,Produk Tradisional Bahaya,1,Projek Blog Mega Shaklee,1,Projek Buat Duit,7,Projek Buat Duit MFMS,24,Projek SPA,19,Promosi Shaklee,3,Protein Soya Terbaik,1,PT3,1,Puasa dengan Shaklee,1,Public Sharing,1,Pulau Pangkor,1,Pulau Perhentian,1,Pulau Pinang,1,Pulau Redang,1,Qiamullail,3,Rahsia Merancang Keluarga Semulajadi,1,Rahsia Pelajar Cemerlang,12,Ramadan Shaklee,2,Ramadhan,1,Ramuan Vivix,1,RAST Test,1,Raya Dengan Shaklee,1,Reban Ayam Tertutup,57,Resepi ESP,1,Resepi Sihat dan Sedap,1,Resipi Jutawan Bertaqwa,1,Restoran Pen Mutiara,1,Results SPM,1,Reunion MRSM Taiping,1,Reverse Aging,1,Rich Dad Poor Dad,1,Roger Barnett,1,Rome,1,Rumput Sungai Buloh,1,Saintis Shaklee,1,Sakit Jantung,2,San Francisco,1,Selamberselak,2,Sembelit,1,Senggugut,1,Set Anak Pintar Sihat,1,Set Bajet Kesihatan Optimum.,1,Set Berpantang,12,Set Berpuasa Shaklee,7,Set Berpuasa Shaklee Kanak-Kanak,7,Set Bersalin,11,Set Bersalin Shaklee,5,Set Bersalin Terbaik,1,Set Breasfeeding,10,Set Cantik Shaklee,1,Set Detox Shaklee,1,Set Gastrik Shaklee,1,Set Haji & Umrah,1,Set Haji Shaklee,4,Set Hamil Shaklee,1,Set Hello New You,1,Set Ibu Hamil/Bersalin/Menyusu,12,Set Jantung,1,Set Kanak-Kanak,8,Set Kanak-kanak Shaklee,3,Set Kecantikan,4,Set Kecantikan Shaklee,5,Set Kesihatan Lelaki Shaklee,3,Set Kesihatan Wanita Shaklee,2,Set Kesuburan,1,Set Kesuburan Shaklee,2,Set Kulit,1,Set Kulit Shaklee,1,Set Kurus,2,Set Kurus Shaklee,7,Set Lutut,1,Set Mengandung,4,Set Menyusu,16,Set Menyusu Shaklee,3,Set Minda Shaklee,1,Set Puasa Shaklee,2,Set Ramadan Shaklee,3,Set Raya Shaklee,1,Set Sendi,2,Set Shaklee Untuk Pendakian,1,Set Shaklee Untuk Tenaga,1,Set Shaklee Untuk Umrah dan Haji,2,Set Sistem Imun,2,Set Slimming,1,Set Slimming Shaklee,1,Set Umrah Shaklee,5,Shaklee,73,Shaklee 5 Star Trip,1,Shaklee Awards,2,Shaklee Baby,3,Shaklee Bagan Serai,1,Shaklee Berkesan,2,Shaklee Business,48,Shaklee Business Leaders Conference,2,Shaklee Business Leaders National Conference,1,Shaklee Car Bonus Achievers,5,Shaklee Collagen Powder,7,Shaklee dan Israel,1,Shaklee dan Makanan Sunnah,1,Shaklee Difference,2,Shaklee Effects,15,Shaklee for Kids,2,Shaklee Free Trip,21,Shaklee Fun Day,1,Shaklee Global Conference 2016,2,Shaklee Global Conference USA 2014,17,Shaklee Halal,2,Shaklee Incentive Trip,3,Shaklee Independent Distributor Terbaik,1,Shaklee Japan Trip,1,Shaklee Japan Trip 2017,6,Shaklee Kids,1,Shaklee Leaders,1,Shaklee Lovers,1,Shaklee Murah,1,Shaklee National Conferences Award,8,Shaklee National Convention 2018,1,Shaklee Nibong Tebal,1,Shaklee Nilai,1,Shaklee Parit Buntar,1,Shaklee Product Trainer,1,Shaklee Rewards,60,Shaklee Selamat,3,Shaklee Semulajadi,2,Shaklee Shop,1,Shaklee Skincare,1,Shaklee Story,1,Shaklee Success Seminar 2015,1,Shaklee Terbaik,1,Shaklee Total Detox Solution,2,Shaklee Trip Cruise,1,Shaklee Trip To Langkawi,2,Shaklee Untuk Darah Tinggi,1,Shaklee Untuk Jantung,1,Shaklee untuk Jemaah Haji dan Umrah,1,Shaklee untuk Kanak-kanak,3,Shaklee USA Trip 2014,1,Shaklee USA Trip 2019,1,Shaklee Western Mediterranean Cruise 2018,11,Shaklee Youth Skincare,2,Shakleebaby,1,Shakleebaby Gentle Wash,1,Shakleebaby Massage Oil,1,Shakleebaby Soothing Lotion,1,Shopping Trip,1,Sijil Halal,1,Sistem Imun,1,Skincare,1,SKPTM,8,SMKA Al Mashoor,1,Success Stories Shaklee,4,Success Story TWB,12,Super Star Libra Cruise,1,Supervisor Shaklee,2,Suplemen Shaklee,2,Suplemen Untuk Lelaki,2,Supplement untuk Berpuasa,1,Supplements Shaklee,2,Supplements Terbaik,2,Surabaya,1,Surah Al-Kahfi,1,Sustained Release Vit C,7,Susu Ibu,1,Susu Ibu dalam Al-Quran,1,Tahi Ayam,6,Tazkirah,173,Ternakan Ayam,344,Testimoni,5,Testimoni NECK,3,Testimony AMP,2,Testimony ESP,1,Testimony ESP Untuk Menyusu,2,Testimony Gastrik,1,Testimony NECK,6,Testimony Set Ibu Hamil,3,Testimony Set Menyusu,3,Testimony Shaklee Set Bersalin,1,Testimony Shaklee Set Ibu Hamil,1,Testimony Shaklee Set Menyusu,2,The Gravityz,1,The Landmark Study,1,The Most Fantastic Millionaires in Shaklee Empire,1,The Shaklee Difference,1,The Walking Beauty,12,Tiket Murah Aquaria KLCC,1,Tip Tambah Susu Ibu,5,Tips Anak Pandai,1,Tips Awet Muda,1,Tips Bercuti Di Legoland,1,Tips Berhenti Merokok,2,Tips Berpuasa,2,Tips Bersalin,1,Tips Bisnes,1,Tips Business,1,Tips Cemerlang,1,Tips Elak Batuk Berkahak,1,Tips Haji,2,Tips Hamil,1,Tips Jarak Anak,1,Tips Memilih Protein,1,Tips Mudah Berpuasa Untuk Kanak-Kanak,3,Tips Mudah Menyusukan Bayi Di Tempat Awam,1,Tips Penyusuan,11,Trampoline for kids,1,Travelog Haji,110,Travelog Istanbul,1,Travelog Shaklee Trip Italy 2015,10,Travelog Shaklee Trip Japan 2017,6,Travelog Shaklee Trip USA 2014,14,Travelog Shaklee Trip USA 2016,3,Travelog Shaklee Western Mediterranean Cruise 2018,9,Travelog Turki,9,Travelog Umrah,24,Travelog USA 2019,23,Trip Indonesia,2,Trip Yogyakarta,1,Tukar Nombor Plate,1,Tulang Rapuh,2,tumpak sewu,1,Turkey Trip,3,Turki Trip,7,Turunkan Kolesterol Secara Semulajadi,2,TWB,18,TWB by MFMS,17,Ubat VS Supplement,1,Ubat Vs Vitamin,1,Universal Studio,1,Universal Studio Singapore,1,Urin Kuning,1,US Trip,1,USA Trip,16,v,1,Video,4,Video Shooting,1,Visit Singapore,1,Vita-lea for children,1,Vitalea,3,Vitalea for Children,1,Vitalea for Kids,1,Vitamin C,5,Vitamin C Shaklee,2,Vitamin E,1,Vitamin Kanak-Kanak,1,Vitamin Kulit,1,Vitamin Kulit Cantik,1,Vitamin Rahmah,2,Vitamin Semulajadi,1,Vitamin Shaklee,2,Vitamin Shaklee Percuma,1,Vitamin Sintetik,1,Vitamin Umrah Haji,1,Vitamin untuk Ibu Hamil,2,Vitamin untuk Ibu Menyusu,1,Vitamin untuk kanak-kanak,3,Vitamin Untuk Lelaki,2,Vitamin untuk Perokok,1,Vivix,10,Vivix Shaklee,2,Vivix Untuk Diabetes,1,Vivix Untuk Kencing Manis,1,WAHM,1,Warna Urin,1,Wedding Anniversary,1,Why Shaklee,1,Womens Health Set,1,Working-At-Home-Mom,2,Youth Experience Party,1,YOUTH Mask,1,Youth Shaklee,2,Youth Skincare,1,Zinc,1,Zinc Complex,1,Zinc Plus,2,
ltr
item
Maria Firdaus: Testimony Set Kurus Shaklee, 'Set Hello New You' Memang Terbaik!
Testimony Set Kurus Shaklee, 'Set Hello New You' Memang Terbaik!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgtiddgwSN0woQiDcZBVsqtearo1ZmjLSfql7dBV1sju-jF3z9rWPldLnLTEzMjVT4IFFi3XRG55ZzwNdadCGylHn35vbuHlkwRVaxFcXYgbZ1i72AaAXz8TENHDNlswcnFkhfzOt4a0qzA5Vbam4zg1nygNyTf-WhWDALie1SMH0lvbp9m9TTkqK3/w640-h426/Testimoni%20Set%20Kurus%20Shaklee%20Set%20Hello%20New%20You%20Memang%20Terbaik.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgtiddgwSN0woQiDcZBVsqtearo1ZmjLSfql7dBV1sju-jF3z9rWPldLnLTEzMjVT4IFFi3XRG55ZzwNdadCGylHn35vbuHlkwRVaxFcXYgbZ1i72AaAXz8TENHDNlswcnFkhfzOt4a0qzA5Vbam4zg1nygNyTf-WhWDALie1SMH0lvbp9m9TTkqK3/s72-w640-c-h426/Testimoni%20Set%20Kurus%20Shaklee%20Set%20Hello%20New%20You%20Memang%20Terbaik.jpg
Maria Firdaus
https://www.mariafirdaus.com.my/2023/05/testimoni-set-kurus-shaklee-set-hello-new-you-memang-terbaik.html
https://www.mariafirdaus.com.my/
https://www.mariafirdaus.com.my/
https://www.mariafirdaus.com.my/2023/05/testimoni-set-kurus-shaklee-set-hello-new-you-memang-terbaik.html
true
6501105525487195336
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy