Buat Duit Di Youtube
================

Sekian lama, saya ada dengar member saya Md Latif ada beritahu boleh buat duit di Youtube.

Dan saya ada buat video yang reach puluh puluh ribu untuk satu video.

Selama ni tak tergerak hati pun nak Apply untuk buat iklan di video saya ni.

Ntah kenapa, malam ni hati tergerak selepas 2-3 hari lepas saya ternampak BUTTON MONETIZATION.

Bila saya klik, syarat nak APPLY video tu mesti dah view more than 10k.

Alhamdulillah, ada 25 video saya mengenai Kursus Umrah Online di Youtube yang lebih dari 10k view.

Rata rata dalam 30k-50k view.

Sejujurnya, masa saya buat video ni tak terfikir pun nak buat duit. Memang dari awal lagi dah ingat ini PENCEN KUBUR saya.

Ramai yang PM dan contact ucap terima kasih kerana video yang saya buat ni mereka katakan bagus dan mudah faham.

Alhamdulillah.

Nak buat video ni, saya ambil masa 1 hari penuh untuk shooting dan dua hari penuh untuk editing dan uploading ke youtube.

Maklumlah, internet di kampung ni macam kura kura. So, nak lepas satu satu video tu tak lah mudah.

So hari ni saya dah apply nak monetization dari video ni, semoga Youtube Approve dan nanti saya nak tengok, banyak mana leh jana duit dari sini.

Saya pun tak tahu lagi, ni first time.

Oklah.

Till then.

Wassalam.


================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top