Assalamualaikum,

Apa khabar para pembaca blog Mariafirdaus.com.my?

Kami doakan anda semua sentiasa dalam lembayung rahmat Allah Taala.

Memandangkan kami baru je beberapa bulan masuk rumah baru sejak 1 Syawal 2016 haritu, memang banyak lagi yang nak kena hias dalam rumah ni.

Banyak dinding-dinding yang masih kosong, so nak kena letak hiasan yang sesuai.


Alhamdulillah, semalam kami pasang wall decorations gambar Kaabah ni dekat Dining area. Siap ada jam dalam nombor Jawi. Memang cantik dan printingnya berkualiti. 

Kami beli dari Facebook Page PANEL KREATIF ni. Size 60cm x 60cm each. Kalau berminat boleh lah contact seller tu yer. Jangan contact saya pulak, saya tak jual. Saya share saja sebab saya suka. Hehe. 

Kami memang dah lama mencari gambar pemandangan Kaabah nak letak di rumah. Syukur jumpa yang ni.

Mudah-mudahan dengan tengok gambar Kaabah ni hari-hari, dapatlah mengubat kerinduan kami nak kembali ke sana selalu.

Anak-anak kami pun belum pernah sampai lagi ke Mekah.

So boleh ajar anak-anak untuk sentiasa berdoa supaya dipermudahkan urusan dan dilimpahkan rezeki yang berkat untuk dapat sampai ke Mekah. InsyaAllah. 😊

Apa yang kita fikir,
Apa yang kita lihat,
Apa yang kita rasa,
Apa yang kita cakap,
Apa yang kita buat,
Semuanya adalah DOA. 👍

So sentiasalah fikir, lihat, rasa, cakap dan buat perkara yang baik-baik yer.

InsyaAllah apa yang kita dapat pun nanti semua yang baik-baik juga.

InsyaAllah, nanti kami share lagi hiasan-hiasan lain yang kami letak di rumah, semoga memberi idea dan bermanfaat untuk anda yang lain.

Thanks for reading! :)

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top