Assalamualaikum,

Sejak akhir akhir ini, pihak tentera Israel semakin menjadi jadi menyerang Palestin. Dan tak banyak yang dapat kita lakukan sebagai rakyat Malaysia.

Melainkan kita doakan kesejahteraan dan keselamatan mereka di sana.

Itupun.. Kalau kita berkesempatan nak berdoalah..... Maklumlah.. Kita ni kan selalu sibuk.

* Peringatan untuk diri saya sendiri sebenarnya

Ini Yang Berlaku Di Palestin Sekarang

Jika anda ada kelapangan, anda WAJIB menonton video ini. Anda akan nampak apa yang sebenarnya berlaku di sana. Dan anda baru akan sedar betapa pentingnya kita buat sesuatu di Malaysia ini.Program Boikot Mc Donald...

Salah satu yang kita boleh buat selain mendoakan keselamatan mereka adalah memboikot produk produk yang menyokong Israel.

Antaranya yang utama adalah Mc Donald. Anda perlu tontong video di bawah.

Then, anda akan faham kenapa kita perlu bersatu untuk terus boikot Mc Donald. Kalau anda tak tonton, anda tak akan faham kenapa anda perlu boikot.Semoga entri ini memberi kefahaman kepada kita betapa pentingnya untuk kita BOIKOT produk yang menyalurkan dana buat Israel.

Wassalam

* Sila LIKE jika anda rasa anda mahu berkongsi dengan sahabat sahabat anda berkaitan entri ini.

1 comments:

  1. Alhamdulillah ,sudah lama saya menboikot barangan israel & us. Sepatutnya kita sbg.muslim terus menboikot brg. kedua negara ini,walaupun ada perjanjian damai antara palestin-israel, krn kedua negara ini adalah barah dlm dunia ini. Saya meyeru semua muslim dinegara ini amalkan Pilihan Terakhir Product US. Bukan hanya McD sahaja, krn dlm seharian kita byk menggunakan product us, samaada dari makanan,minyak ,pakaian dsbnya. Dgn menboikot us product, kita telah melaksanakan tanggungjawab sbg muslim dlm menolong saudara kita di palastin& juga di lain-lain negara.US ialah sebuah negara yg byk meyalurkan dana utk menporak-perandkan nagara islam, tak terkecuali nagara kita sendiri

    BalasPadam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top