Sakit buah pinggang memang sangat berbahaya. Selain itu, sakit buah pinggang juga sejenis penyakit yang memerlukan kos rawatan yang sangat tinggi bila sudah perlu menjalani dialisis.


Nak tahu kisah pesakit buah pinggang berjaya bebas dialisis? Klik link di bawah!


Anda Ada Masalah Sakit Buah Pinggang?


Tahukah anda, sakit buah pinggang boleh membawa maut?


Tahukah anda, kos rawatan dialis adalah lebih kurang RM3,000 untuk sebulan?


Lebih 75% masalah "sakit buah pinggang" dapat di kesan hanya setelah penghidap telah berada di tahap 3 (stage 3)Soalan saya.... 

Mahukah anda mencegah sakit buah pinggang anda menjadi lebih Kritikal?

Mahukah anda untuk bebas dialisis?

Kalau "YA" jawapan anda.. Teruskan baca sampai habis...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Terima Kasih saya ucapkan kepada anda kerana sudi singgah ke ini. Hari ini saya ingin berkongsi kepada anda tentang Sakit Buah Pinggang. Mengikut statistik di malaysia, terdapat peningkatan masalah sakit buah pinggang setiap tahun. Ini bukanlah perkara yang remeh dan boleh di ketepikan begitu sahaja. 

Kita perlu membuat sesuatu agar orang ramai lebih berwaspada dan menjaga kesihatan mereka dengan lebih baik.


Pada pendapat saya, sakit buah pinggang ini adalah sejenis penyakit yang membunuh secara senyap.

Kenapa saya katakan begitu kerana sudah ramai orang yang menghubungi kami dan mereka memberi tahu bahawa mereka baru di sahkan ada masalah buah pinggang dan majoriti masalah buah pinggang mereka ini sudah di Tahap 3 dan Tahap 4. 

Setakat ini, belum ada seorang pun lagi yang beritahu kami yang meraka ada masalah buah pinggang di Tahap 1 dan 2.


Jika anda lihat pada gambar di atas, pada Tahap 3 sahaja sudah lebih 50% buah pinggang telah bermasalah. Bayangkan, jika anda tiba tiba di sahkan yang anda sudah berada di Tahap 3. Bagi pendapat saya tahap 3 ini sudah di tahap yang agak merbahaya & perlu di rawat segera.
2 Cabaran Hebat Untuk Pesakit Buah Pinggang1. Kos Rawatan Yang Tinggi

Tahukan anda berapa kos rasatan hanya untuk melakukan dialisis? Kos untuk setiap sesi rawatan adalah lebih kurang RM250 per sesi. Dan seminggu perlu melakukan sebanyak 3 sesi bersamaan RM750. Jadi, anggaran kos dialisis untuk sebulan adalah lebih sekitar RM3,000.


2. Kesihatan Jantung Terjejas

Pesakit buah pinggang yang menjalani dialisis berisiko tinggi mengalami masalah jantung. Serangan Jantung adalah antara punca utama kematian bagi pesakit buah pinggang yang menajalani dialisis. 

Kegagalan buah pinggang juga menimbulkan risiko masalah kardiovaskular lain seperti penyumbatan darah ke jantung dan kegagalan jantung kongestifKesan Sampingan Dialisis Lainnya Kepada Penghidap Sakit Buah Pinggang

  1. Sukar untuk tidur
  2. Ngilu/nyeri tulang dan sendi
  3. Libido (Ghairah Seks) hilang/berkurang 
  4. Mati pucuk
  5. Kegelisahan
  6. Mulut kering


Ubat Sakit Buah Pinggang


Anda nak tahu apa ubat sakit buah pinggang? 

Secara jujurnya saya beritahu anda mengikut ilmu kedoktoran masih belum lagi di temui ubat untuk merawat sakit buah pinggang. 

Tapi sebagai umat islam, kita perlu percaya bahawa setiap penyakit yang Allah beri pasti ada ubatnya kecuali penyakit "Tua" dan "Mati".Memperkenalkan "Vivix" Si Tonik Buah Pinggang

Tonik buah pinggang ini nama sebenarnya adalah vivix. Ia adalah produk keluaran shaklee.

Tonik ini telah terbukti berkesan membantu ramai pesakit buah pinggang. Banyak testimoni positif dari penghidap sakit buah pinggang selepas mengamalkan tonik ini (dengan izin Allah).

Di bawah ini adalah sebahagian "feedback" dari mereka.


Anda juga boleh baca kisah bagaimana sakit buah pinggang stage 4 berjaya bebas dialisis tanpa pembedahan, cara anda hanya perlu KLIK SINI

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk Tonik buah pinggang kami yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.


Kelebihan Tonik Buah Pinggang

Menggunakan Bahan Semulajadi & Tiada Bahan Kimia Berbahaya


Tonik Buah Pinggang ini tidak ada unsur dadah atau bahan kimia berbahaya. Ia sekaligus tidak membebankan buah pinggang anda untuk menjadi lebih teruk.
Mudah Untuk Di Amalkan

Cara pengambilan Tonik Buah Pinggang ini sangat mudah. Anda hanya perlu ambil satu sudu kecik setiap hari sama ada pagi atau pun malam.Dijamin Selamat Kerana Di Uji Terus Kepada Manusia


Ini adalah poin paling menarik yang anda wajib tahu. Kita biasa tonton di kaca television yang banyak ubat ubatan dan produk kesihatan di uji ke atas haiwan seperti tikus bukan? Tapi dengan shaklee tidak begitu. Shaklee menguji setiap produk suplimen nya terus kepada manusia.

Selain itu, setiap bahan di dalam produk yang di hasilkan oleh shaklee telah menjalani ujian sekurang kurangnya sebanyak 350 kali untuk mengesan bahan bahan berbahaya racun, bahan pelarut dan sebagainya.

Pernah anda jumpa produk yang di uji terus kepada manusia?

Pernah jumpa produk yang menjalani 350 kali ujian?

Sebab itu, tonik ini bukan produk biasa biasa.


Barisan Saintis Shaklee Semasa Lawatan Di Shaklee HQ California, USA.
Anda Atau Kenalan Anda Sakit Buah Pinggang? Nak Cuba Tonik Ini?


Terus terang saya katakan, dalam banyak banyak produk sakit buah pinggang yang ada di pasaran mungkin tonik ini yang menawarkan harga tertinggi. Seperti yang saya katakan tadi bahawa ini bukan produk biasa biasa dan ini bukan produk pasar malam. Walaubagaimanapun, ia jauh lebih murah di bandingkan dengan kos dialisis.

Harga untuk sebotol tonik (vivix) ini adalah RM475. Kalau anda kurang yakin dengan apa yang saya katakan, anda boleh beli terus dari pihak shaklee. 

Caranya anda hanya perlu klik butang tempah di bawah dan anda boleh terus buat belian langsung kepada syarikat.  Elakkan buat belian dari laman web sembarangan kerana di takuti anda tertipu oleh pihak yang tidak bertanggung jawab.


Jika ada sebarang pertanyaan lain, anda boleh whatsapp saya di 

WhatsApp 019-622 2642

Oh ya.. jika anda mahu lebih penjimatan, Anda boleh dapatkan 2 BOTOL tonik ini sekarang dengan hanya RM806 + anda dapat RM38 CASH BACK!

Tapi anda perlu whatsapp saya supaya saya guide anda bagaimana untuk mendapatkannya.

Jadi.. jangan berlengah lagi. Whatsapp saya Sekarang


WhatsApp 019-622 2642
WhatsApp 019-622 2642


Topik Berkaitan

  • Ubat sakit buah pinggang
  • Rawat sakit buah pinggang
  • Sakit buah pinggang stage 4
  • Sakit buah pinggang stage 3


Artikel Berkaitan


artikel ini sumbangan dari nadiamusa

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top