TWB SUCCESS STORY - Kerja Dua Jam Setengah Dapat RM300 Melalui Mobile Spa

"Buat Servis Spa Tak Der Lah Untung Tinggi Sangat"

Kalau anda rasa macam tu. Betullah.

Setakat ni, saya belum dengar lagi orang buat mobile spa jadi jutawan.

Buat servis mobile spa adalah kita "trade" masa kita dengan servis yang kita berikan.

Ia memang satu jenis perniagaan.

Sejujurnya, kalau kita buat servis mobile spa, saya yakin kalau buat betul betul boleh dapat income antara RM5k-RM8k.

Ini kalau buat betul betul la.

Maksud saya, setiap hari buat servis.

Lebih lebih pun mungkin RM10k sebulan.


Apa yang saya perhatikan, kalau all out memang boleh dapat.


Kalau anda tengok gambar ni, ini adalah income salah seorang daripada team kami yang buat servis 2 jam setengah.
Sejujurnya, saya katakan. Boleh tahan la.
Dengan income macam ni, boleh la kan nak lepas duit buat belanja harian.
In teori, sembang kencang. Memang boleh kerja 8 jam. Tapi setakat ni tak der la orang pi buat servis sampai 8 jam sehari.
Tapi kalau kerja 2 jam setengah dapat dekat RM300, ok what.
Masalah utama, ramai orang 'pandang rendah' buat bisnes mobile spa.
Saya rasa, hanya orang yang tahu kelebihannya sahaja yang akan merasai betapa bestnya buat bisnes mobile spa ni.
Dah la kos rendah, tak perlu ada kedai, tak perlu ada staf.
Tak yah nak sakit sakit kepala.
Alhamdulillah, sekarang ini saya semakin melihat "RESULT" daripada team peserta yang menyertai Program The Walking Beauty, Mobile Spa.
Jika ada diantara anda yang berminat nak join Kursus Mobile Spa ini, boleh hubungi Kam Maria Abdul Mutalib di 019-2592731.
Anda dengar dulu penjelasan dari Maria. Bukan nak suruh join pun.
PM jer dia, tak rugi sekupang kalau setakat pm nak tahu lebih detail.
Mungkin, ini boleh menjadi detik perubahan hidup anda.
Mohd Firdaus Mat Saad
Motivating And Inspiring Others


Jom hubungi Maria segera untuk menjadi sebahagian daripada TWB BEAUTICIAN dalam team MFMS EMPIRE!

Hubungi : Tekan untuk Telefon (019-2592731)
Tekan Untuk Whatsapp



Email : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah.

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Certified Shaklee Product Consultant
Founder of Most Fantastic Millonaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget