TWB SUCCESS STORY - 3 Bulan Diuji Tanpa Pendapatan, TWB Menjadi Penyelamat Kewangan!




Salah satu sebab mengapa kami buat bisnes Shaklee adalah untuk membantu orang lain.

Orang nampak kami macam rileks aja.

Tapi, sebenarnya it's not easy.

Sejak dua tahun lepas, team kami telah menjalankan program THE WALKING BEAUTY. (sila click)

The Walking Beauty (TWB) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu semua wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) dan merebut peluang buat duit hari-hari dari sumber pendapatan 6 penjuru.

Alhamdulillah, rasanya sejak awal tahun ni barulah kami jumpa jalan yang betul betul boleh menjana kewangan untuk orang yang join.

Sepanjang 2 tahun ini, macam macam kaedah yang kami cuba. Tak semuanya berjaya.

We never give up and keep going.

Sekarang ini, rata rata mereka yang join dah boleh menjana 4 angka sebulan pada bulan pertama.

Anyway, ia bergantung kepada usaha mereka. Duit ni tak der lah nak datang bergolek cam tu jer.

Kata kuncinya, kena usaha.

At least kami jumpa teknik yang terbukti berkesan. Dari segi teknik, marketing, training dan sebagainya.

Baru baru ni, kami buat Free Preview untuk Projek The Walking Beauty.

Dan salah seorang peserta TWB, iaitu Adiana berkongsi pengalaman beliau menjalankan bisnes Mobile Spa The Walking Beauty.

Pada waktu itu, beliau mengandung. Dan so to happen, pada waktu itu beliau tiada income. Bukan sekejap, tapi 3 bulan.


Pada waktu mengandung ni jugalah, nak tak nak, beliau "terpaksa" buat business mobile Spa dari rumah.

Disebabkan "Terpaksa", beliau bertekad untuk menjadikan Mobile spa ni sebagai sumber pendapatan beliau.

Hasil tunjuk ajar dari team TWB, beliau mula mendapat customer dari kawasan sekitar.

Perlahan lahan, business makin dikenali penduduk setempat.

Dan Alhamdulillah, pada bulan pertama beliau buat dah berjaya menjana pendapatan 4 angka sebulan.

Which is better then duduk rumah tak dapat apa apa.

Ini hanyalah permulaan. Selepas itu, bila dah makin expert. Income pun makin bertambah.

Malah beliau berjaya naik rank Supervisor dalam business Shaklee.


Dalam program The Walking Beauty ini, kami ajar para peserta untuk menjana pendapatan melalui 6 PENJURU.

Income service SPA hanyalah salah satu dari 5 penjuru tu. Ada 5 lagi penjuru income yang lebih lumayan yang tiada di bisnes SPA lain.

Sebab tu kami merasakan, it's a very good business.

Sebelum ni, kami pun tak berani sangat nak war war kan mengenai projek ini, sebab pada waktu itu kami masih dalam proses Trial and Adjust.

Tapi sekarang, bila everything dah in order, rasanya. Mereka yang join akan lebih mudah untuk berjaya.

Jika ada di antara kenkawan yang nak tahu lebih detail mengenai program ini, please let us know.

Kami ada buat Free Preview setiap bulan.

Ini adalah peluang kalau ada sedara mara, kenkawan, anak anak yang nak peluang buat duit hari-hari dan dapat income secara konsisten setiap bulan.

Perlu saya ingatkan yer, INI ADALAH BUSINESS SPA yang sebenar.

Bukan dok rileks kat rumah tapi dapat duit yer.


Jom hubungi Maria segera untuk menjadi sebahagian daripada TWB BEAUTICIAN dalam team MFMS EMPIRE!

Hubungi : Tekan untuk Telefon (019-2592731)
Tekan Untuk Whatsapp



Email : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!




Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Certified Shaklee Product Consultant
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget