WE ARE GOING TO EUROPE AGAIN!

Assalamualaikum w.b.t.

Terima kasih sudi melawat blog Mariafirdaus.com.my. Kami doakan anda semua sentiasa dirahmati Allah.

Alhamdulillah, Shaklee dah bagi flight details ✈️ for our next Free Honeymoon to Europe with Western Mediterranean Cruise ๐Ÿšข in Sep 2018.

InsyaAllah kami akan stay atas kapal mewah ni selama 8 hari 7 malam dan travel ke 6 bandar di 3 buah negara iaitu Spain ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ, Italy ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น & France ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท. Tak sabarnya!


Ini adalah Incentive yang Shaklee tawarkan kepada semua usahawan Shaklee, dengan syarat tertentu sepanjang Cycle Year April 2017 - March 2018. 


Surat jemputan daripada Shaklee. 
Alhamdulillah, untuk trip kalini, kami layak 2 ticket ke Europe! 
So Free Honeymoon lagi lah. Hehe. 


Details flight kami pada 8 Sept 2018 nanti. Dari KL, kami akan transit di Dubai dulu, sebelum ke Barcelona, Spain. Dari situ barulah kami akan naik Cruise mewah. 


Actually 3 buah negara ni kami dah pernah pergi masa zaman study kat UK tahun 2000-2003 dulu.

Tapi masa tu trip budget student lah.

Kami travel melalui beberapa negara dengan bas dan tidur kat Youth Hostel or dalam khemah je sebab jimat.

Masa tu ada tempat yang toilet pun kena share ramai-ramai, termasuk campur lelaki perempuan tau ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…

Tapi dengan Shaklee Free Trip semestinya semua layanan VIP & 5 Star ๐ŸŒŸ

Kos setiap orang yang Shaklee tanggung dalam rm20k.

So kalau saja-saja nak pergi guna duit sendiri mungkin tak pergi lah kot walaupun mampu hihi.

Trip ni semua fully sponsored by Shaklee, so mestilah excited! ๐Ÿ˜

Walaupun tahun 2015 kami dah ke Italy dengan trip Shaklee jugak, tapi setiap kali trip mesti excited jugak. Yelah benda FREE kan.

Tinggal bawak duit shopping je, itu pun guna Bonus Shaklee 5 angka yang tak pernah miss masuk akaun setiap bulan.

Jemput baca pengalaman kami di SHAKLEE ITALY TRIP 2015.

Thanks Shaklee for this wonderful incentive.❤️

Seronok dan enjoy sangat buat business Shaklee ni. Memang berbaloi kalau buat sungguh-sungguh.

Semua orang ada peluang yang sama untuk berjaya dalam bisnes Shaklee.

Tinggal kita saja nak tengok saja orang lain dapat, atau kita sama-sama berusaha untuk grab semua peluang yang Shaklee berikan.



Kepada semua my beloved team MFMS Empire, let’s do the best and see you next year in Shaklee Free Trip to Las Vegas 2019! ๐Ÿ’ช


Jom hubungi Master Maria segera untuk menjadi sebahagian daripada MFMS EMPIRE!


Hubungi : Tekan untuk Telefon (019-2592731)
Tekan Untuk Whatsapp



Email : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!




Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA ABDUL MUTALIB
Shaklee Master Coordinator
Shaklee Certified Product Consultant
Founder of The Most Fantastic Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455

Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget