Assalamualaikum w.b.t.

Harini 13 July 2018, anak sulung kami Farees dapat keputusan peperiksaan pertengahan tahun Darjah 3.

Memandangkan system online untuk results exam dah tak boleh view, kami pun tertanya-tanya juga, macam mana lah agaknya Farees punya performance kali ni.

Nampak macam banyak main and tengok TV je kat rumah 😅.

Syukur Alhamdulillah, rupa-rupanya kali ni Farees dapat No 1 dalam kelas & No 1 dalam keseluruhan Darjah 3. 😍

Congratulations Farees 👏, really proud of u!

Terima kasih buat cikgu-cikgu yang mengajar Farees. Semoga Allah limpahkan rahmat dan keberkatan untuk semua cikgu-cikgu.


Alhamdulillah, Farees dapat markah yang cemerlang dalam semua subjek. 

Perjalanan masih jauh. Semoga Farees dan semua anak-anak kami terus cemerlang di dunia dan akhirat.

Walau macam mana pun results anak kita, bagus atau tak, kita tetap kena bersyukur & bagi support terbaik kan.

Results akademik bukanlah segalanya. Kita kena teruskan cari potensi dalam diri anak-anak kita.

Kalau kurang dalam akademik, pasti dia ada kelebihan dalam bidang lain.

Jom kita doakan semua anak-anak kita cemerlang dalam apa saja bidang yang mereka ceburi dan menjadi manusia yang memberi manfaat kepada seluruh alam. Amin.


Kalau nak tau, Farees adalah pengguna tegar SET KANAK-KANAK SHAKLEE sejak 5 tahun lalu.

Anak-anak kita ni perlukan NUTRISI yang baik untuk tumbesaran BADAN & MINDA yang sihat. 

Bila badan sihat, InsyaAllah lagi mudah anak-anak kita nak belajar. 

Kalau anak asyik letih, sakit, demam, akan effect pembelajaran diorang jugak kan. 🤒

Jadi sebagai usaha untuk kesihatan & kecerdasan anak- anak, setiap hari kami bagi SET KANAK-KANAK SHAKLEE yang terdiri daripada:-

❤️ VITA-LEA FOR CHILDREN - multivitamin lengkap dengan nutrisi penting untuk pertumbuhan, kesihatan & kecergasan anak-anak.

❤️ MEALSHAKES - tinggi dengan fiber untuk kesihatan penghadaman & elak sembelit.

❤️ OMEGAGUARD FISH OIL (DHA & EPA) - untuk kesihatan minda & tingkatkan sistem immun badan.

Semoga dengan usaha ni, Allah kekalkan kesihatan anak-anak kami dan dapat bantu mereka belajar & membesar dengan baik. InsyaAllah. Amin.

Kalau anda berminat nak dapatkan SET KANAK-KANAK DAN SEMUA PRODUK SHAKLEE, boleh hubungi Maria untuk konsultasi dan harga terbaik ya!

Click to Whatsapp : 019-2592731 

Thanks for reading :)


~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!




Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Certified Shaklee Product Consultant
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

Next
This is the most recent post.
Previous
Catatan Lama

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top