Assalamualaikum w.b.t,

Nak berjaya dalam bisnes kena ada MENTOR dan ILMU. 

Pilih lah bisnes yang dah ada mentor yang dah terbukti berjaya dalam bisnes tu. Dan lagi penting mentor tu sendiri sudi nak ajar kita.

Supaya kita tak payah 'langgar dinding' banyak kali dan jalan kita ke arah kejayaan itu lebih mudah. 

Dalam banyak-banyak bisnes, kami pilih bisnes Shaklee kerana FAKTOR INI. (Sila click)

Shaklee ada produk yang terbukti SELAMAT & BERKESAN sejak 100 TAHUN lalu. 

Shaklee adalah syarikat yang kukuh sejak 60 tahun lalu.

Shaklee ada bisnes plan yang menarik, mentor yang terbukti berjaya dan team yang sangat supportive. 

Syukur sejak mula jadi Ahli Shaklee pada Sept 2012, dah banyak yang kami nikmati dari bisnes Shaklee. 

Dan yang paling seronok, dah ramai anak didik kami dalam MFMS Empire juga dah dapat apa yang kami dapat. 

So kalau anda berminat nak BUAT DUIT EXTRA 4-5 ANGKA SETIAP BULAN dengan bisnes Shaklee, jom join PROJEKBUATDUIT bersama MFMS Empire hari ini. 

Ini sebab nya:- 


Yang paling utama adalah disebabkan kami ada 20 mentor, 20 silibus dan 20 hari training tau. 

Dan training ni available secara ONLINE. 

Tak payah keluar rumah kalau nak belajar dari Mentors. Tak payah keluar rumah untuk Meeting Lewat Malam (MLM). Tak payah tinggal anak/bini/suami kat rumah semata-mata nak pergi belajar. 

Sambil tidurkan anak, sambil lipat baju pun boleh belajar tau. 

So sebab tu lah projek ni sangat sesuai untuk surirumah yang susah nak keluar travel, dan sesuai juga untuk orang yang sibuk bekerja dan nak buat bisnes part time online. 

Segala ilmu hanya di hujung jari. 


Selain dari 20 orang mentor, projek ini juga dinaungi oleh 4 MASTER COORDINATORS SHAKLEE yang pernah mencapai total group sales RM3 juta sebulan. 

Dan kami para Master sangat berbesar hati nak bantu anda untuk sama-sama berjaya dalam bisnes Shaklee ni. 


Dalam bisnes, kalau nak laju kita takleh harapkan satu satu cabang saja teknik yang digunakan tau.

Dalam projek ni macam-macam disediakan.

Poster & Video marketing ada. Copywriting pon tersedia. Gambar produk lawa lawa pon banyak. Testimoni produk dan jugak projek pon disediakan semuanya. 

Siap ada 4 projek kecil lagi di bawah #ProjekBuatDuitRM2000MFMS ni mengikut fokus masing masing. 

42 set paling famous dalam Shaklee dah disediakan semuanya termasuk fungsi, harga ahli dan harga retail. Mudah sangat bila time nak close sale. 

Alahai. Semuanya dah dibina dalam sistem kami.

Kiranya kita hanya perlu gunakan segala yang disediakan saja. 

Kalau kita rajin belajar, rajin berkongsi dan berkeyakinan tinggi, InsyaAllah mudah sangattt nak close sale 😀. 

Kita hanya fokus pada marketing dan sales je. Semua bahan dah disediakan oleh projek team, mentor dan jugak team leader.

Ia memang truely lain dari yang lain. Tu yang best sangat! 


Korang pernah pergi kelas copywriting? Eh, kelas storytelling? Tak pernah?

Hmm. Pernah pergi kelas mindsetting? Kelas professional learning facilitator? Eh, yang glamor tu kelas neuro linguistik program? 

Alah, paling cikai pun kelas camne nak menulis untuk buat orang membeli. Ada pernah hadir kelas kelas ni? Takde? 

Takpe. Di #ProjekBuatDuitRM2000MFMS ni masters dan mentors serta speakers kami dah hadir macam-macam jenis kelas. 

Mentor-mentor projek ni dah spent lebih RM100,000 untuk ilmu-ilmu ni tau. Tapi kami ajar kepada semua peserta projek dengan PERCUMA! 

Giler kan? Memang giler. 

Mana ada masuk projek yang kita boleh buat duit tanpa kita keluarkan kos yang tinggi dalam dapatkan ilmu bernilai ratusan ribu ringgit ni? 

Ada. Ia di #ProjekBuatDuitRM2000MFMS sahaja! 

Bertuah rasa badan kan? 

Jom sertai projek buat duit ni dengan kami hari ni. Korang akan makin untung! Rugi kalau tak join.


Ada yang tanya saya. 

"Camne kak saya nak join projek buat duit ni? Sebabnya saya ni sibuk orangnya."

Mudah saja. Caranya adalah belajar buat bisnes secara online. 

Kita ada group Telegam dan Facebook yang exclusive tau. 

Semua ilmu, nota, tips, marketing tools dah tersedia sentiasa 24 jam sehari, 7 hari seminggu dalam group Telegram dan Facebook. 

Takyah risau terlepas nota akibat tak sempat tengok phone masa kelas berlangsung. 

Kita simpan dalam fesbuk sekali sebagai simpanan dan rujukan. 

Mudahkan. Ia lebih sistematik dan jimat masa. 

Tak sempat belajar siang? Belajar lah waktu malam. Tak sempat weekdays, belajar lah weekend. Sangat flexible nak belajar ikut timing masing-masing.

#ProjekBuatDuitRM2000MFMS ni sebenarnya sangatlah mudah. 

Sebab semuanya kita bina dengan eksklusif dan bersistem. 

Semua orang dapat ilmu yang sama. Terpulang pada individu tu sendiri nak tekan minyak level berapa dalam bisnes ni. 

Sebab segala ilmu bernilai lebih RM100,000 ni ada dalam Telegram dan Facebook kami ni.

Best kan? 

Tak pernah tak best sebab kami berikan yang terbaik buat semua yang join kami. 

Kami bina projek ni dengan sepenuh hati. Insyaallah ia juga akan sampai ke hati anda dengan mudah ❤️


Bila join projek buat duit ni, kalau ada apa-apa persoalan atau rasa stuck, direct message je mentor masing-masing, InsyaAllah semuanya berbesar hati nak bantu kita untuk sama-sama berjaya. 


Ni salah satu yang buat ramai teruja tau. 

Kami faham, ada antara peserta projek ni yang belum pernah naik kapal terbang dan belum pernah travel ke luar negara. 

Melalui #ProjekBuatDuitRM2000MFMS ni semua orang berpeluang untuk sama sama travel ke Melbourne, Australia. Ia kira satu target untuk capai berapa bonus yang kita perlukan melalui bisnes Shaklee. 

Best tau jalan sama sama ramai ramai dengan keluarga dan kawan kawan. Nak gi single pon boleh.

Jadi ruang untuk sama sama jelajah ke negara orang akan jadi realiti bila join #ProjekBuatDuitRM2000MFMS ni. 

Korang giler travel jugak? Dan teringin nak jalan jalan sama bulan April 2019 nanti?

Jom sertai kami hari ni. Sama sama buat duit. Sama sama travel kenali dunia bersama team 😀


Tanya apa saja dalam grup. Pasti ada yang menyahut memberi jawapan. 

Dalam #ProjekBuatDuitRM2000MFMS  ni kita bukan buat bisnes sorang-sorang. 

Kita ada jemaah yang miliki mission yang sama macam kita, antaranya misi nak baiki ekonomi keluarga. Kemudian nak memberi lebih banyak lagi kepada orang lain dan bantu agama.

Kiranya sama sama nak jihad ekonomi. 

Saling bantu satu sama lain. Berikan idea jika ada yang lost.

Dan tak lupa jugak berikan semangat. Kerana dengan adanya orang sekeliling, memang kita sebenarnya akan lebih bersemangat.


Setiap bulan pasti ada perkongsian ilmu nutrisi oleh NUTRITIONIST SHAKLEE.

Dan ilmu ni bukan sekadar ilmu yang dikutip dari google ye. Kita ada jugak ilmu sharing dari nutritionist. Kemudian dikongsi kembali oleh speaker kita.

Korang boleh bayangkan tak? 

Ilmu nutrisi lengkap kita dapat dari seorang pakar. Kemudian kita kongsikan pulak ilmu tu pada bakal customer kita.

Wahhhh. Sudah pasti kita akan berikan yang terbaik kan untuk pelanggan kita. Servis tip top gituuu.

Untung kan rasa? Semangatnya la haii nak tolong orang untuk lebih sihat dengan ilmu nutrisi ni.

Untung sape join #ProjekBuatDuitRM2000 ni kan 😀


Ramai yang mengeluh tak tau nak buat walau dia minat sangat nak buat bisnes dan tambah income. 

Eh jangan risau.

Master master dan leaders serta mentors kita semua tu pon dulu tak pandai apa-apa. Kami semua pun bermula dari ZERO. 

Namun pengalaman mengajar segala galanya. 

Kami belajar dari tatau apa apa hinggalah tau macam macam benda. 

#ProjekBuatDuitRM2000  ni adalah medan bisnes untuk mereka yang tak reti bisnes.

Sebab dalam projek ni lah kami ajar:-

❤️Cara berkongsi yang betol
❤️ Mindsetting yang tepat
❤️ Jati diri yang luar biasa
❤️ Teknik close sale mudah
❤️ Kuasa followup yang magik
❤️ Menjual tanpa perlu menjual 

Dan macam macam lagi.

Kalau orang yang tak tau apa-apa, lepas join terus dapat access segala ilmu ni semua kita berikan (malah lebih dari list di atas ni). 

Nak join #ProjekBuatDuitRM2000MFMS? 

Click untuk whatsapp saya segera. 



~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!




Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Certified Shaklee Product Consultant
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top