Adik manis dan bonda jelita tinggal di Klang Selangor? 
.
Dan sedang berfikir fikir nak cari produk Shaklee yang boleh dibeli secara COD di Klang?
.
pengedar shaklee klang

Eh tapi Klang kan besar, ada Meru, Kapar, Bandar Klang, Teluk Pulai, Sungai Udang Kampung Delek dan Port Klang
.
Tak pe.
.
Semua ni boleh je nak COD.
.
Kalau sedang mencari pengedar Shaklee klang yang boleh hantar produk Shaklee terus ke depan pintu rumah,
.
Salah seorang team kami di bawah MARIA FIRDAUS EMPIRE, iaitu Maznee boleh membantu anda.
.
Maznee boleh hantarkan vitamin Shaklee mase sis sedang bersuka ria bersama keluarga dengan servis lebih laju dari tunggu mee segera masak? ๐Ÿ˜
.
Jangan risau ya.
.
Masalah adik dan bonda manis boleh selesai. Semuanya dihujung jari je tau.
.
Whatsap / sms pengedar Shaklee pebret di kawasan Klang.


Pengedar Shaklee Klang dan Setia Alam
.
Maznee akan membantu adik suweet dan bonda hot untuk pilih produk shaklee yang tepat untuk selesaikan hajat di hati.
.
Yang buatkan mandi tak basah dan tidur tak kenyang.
.
Dan menghulurkan tangan lembut penuh vitamin kasih semasa dan selepas tempahan produk shaklee. 
.
Contohnya bonda dah nak bersalin, nak maznee hantar set bersalin shaklee cod klang. 
.
Bagitahu saja.
.
Selepas persetujuan dibuat, penghantaran boleh dilakukan terus kepada anda secara cod
.
Whatsap saja Maznee Azmee tempahan vitamin shaklee secara cod 
.

. 
Maznee Azmee
Pengedar Shaklee Klang
Whatsap +019-2653791
Lot 1294 telok kapas,
Kampung rantau panjang
42100 Klang
Selangor Darul Ehsan
. 
Maznee dah lama jadi pengedar Shaklee yang aktif di Klang dan Setia Alam.
.
Dah 5 tahun makan produk Shaklee.
.
Dan sampai hari ini masih makan setiap hari (Kecuali bila lupa. Hehe)
.
Jadi kalau dah hari hari makan, cara makan dan kegunaan setiap produk tu dah arif sangat
.
Orang kata nak mahir sesuatu produk kena ada pengalaman 10,000 jam
.
Jadi, dengan pengalaman yang ada, panduan dan penerangan tentang suplemen Shaklee boleh di kongsi dengan sangat yakin. 
.
Sepanjang 5 tahun ni dah macam macam pengguna Shaklee di consult.
.
Tuan puan mesti rasa lebih yakin nak beli produk, kalau orang yang jual tu dah makan 5 tahun dan Alhamdulillah masih sihat kan?
.
Semuanya dengan izin Allah swt. Kita berusaha saja.



Bila boleh COD Vitamin Shaklee Di Klang?
.
Bagi yang bekerja di Klang.
.
Kami boleh hantar terus ke pejabat dan tempat bekerja pada waktu pejabat
.
Senang kan hantar siang hari
.
Dan,
.
Andai kata anda ada di rumah di siang hari.
.
Kami boleh juga hantar ke rumah.
.
Tak ada masalah.
.
Jadi, bagi anda yang berada di Klang dan Setia Alam boleh 
.
Whatsap Maznee di 019-265-3791.
. 
Sebab bila dah save. Nak WhatsAp senang. 


Apa Buktinya Maznee ni Pengedar Shaklee Klang pilihan ramai?
.
Dalam 5 tahun menjadi pengedar Shaklee di Klang
.
Ada banyak pengguna yang dah Maznee bantu
.
Maznee kongsikan beberapa ya
.
Kalau letak semua tak habis pula nanti


1. COD Set mengandung Shaklee di Kampung Rantau Panjang Klang
.
Kak Zah ni ibu bekerja yang sibuk
.
Anak lasak 
.
Biasalah
.
Hero
.
Hehe.
.
Jadi bila usia dah meningkat, dan mengandung lagi
.
Bekerja pulak tu
.
Masa Kak Zah Whatsap Maznee
.
Ada masalah darah rendah. Dan juga ada kencing manis masa mengandung
.
Jadi apa lagi,
.
Nak bagi yang terbaik
.
Dapat no Maznee. Whatsap saja. Masa ni 18 feb 2017
.
shaklee klang maznee
.
Satu perkara penting Maznee nak kongsi. Sebenarnya
.
Tak makan shaklee pun boleh je sihat.
.
Betul
.
Asalkan kita pandai jaga makan
.
Dan amalkan cara hidup sihat. Tapi itulah kan

.
Langit tak selalu cerah. Kita ni dah lah sibuk di pejabat.
.
Balik rumah je anak anak dah berlari berkejaran 100 m acara pecut
.
Nampak pula rumah macam medan perang
.
Tak ke naik temperature kepala tu
.
Mendidih macam air masak
.
Kat dapur
.
Hehe
.
Mana lah sempat nak jaga kan
.
Sebab itu kita perlukan bantuan. Bantuan dari suplemen
.
Dan juga bantuan dari Maznee. Ehem ehem
.
Cara makan Maznee guide ok
.
Buka sekali dapat
.
Terus senyap
.
Tak 
.
Maznee guide sampai 
.
Sampai bila bila. Asalkan puan nak dengar
.
Maznee akan kongsi pengalaman. Asalkan makan ikut sukatan
.
Dan ikut keperluan. Tak ada masalah
.
Sedangkan
.
Makan nasi berlebihan pun boleh kena kencing manis kan?
.
Apa jadi lepas Maznee guide Kak Zah makan
.
Selepas fikir masak masak
.
Kak Zah setuju
.
Tempah awal bulan Mac. Maznee hantar terus sampai depan rumah di Klang

pengedar shaklee rantau panjang klang
.
Lepas beberapa hari,
.
Satu ketika pada jam 2.22pm. Lepas Kak Zah makan lunch.
.
Hehe
.
Dah sendawa agaknya
.
Dapat berita gula dah turun. Tapi masih belum bawah 5.
.
Adjust lagi cara makan ikut jadual kerja Kak Zah
.
Dan kongsi beberapa tips
.
Esoknya Maznee "menyibuk" lagi
.
(Menyibuk macam ni tak apa. Allah sayang! Itqan dalam bekerja ok. Hehe)
.
cara makan kak zah
.
Esok tu gula turun lagi
.
Tambah semangat Kak Zah. Sebab belum buat lagi semua tips yang Maznee bagi
.
Nak di jadikan cerita
.
Atas sebab masing masing sibuk kerja. 
.
Ada 1 minggu lebih kami buat urusan masing masing
.
Lepas tu Maznee tanya khabar lagi
.
Jeng jeng jeng
.
Suspen
.
bacaan dah cantik
.
Dapat berita gembira tau!
.
Dah 1 minggu bacaan gula cantik dan mulus. Atas kad laporan tu
.
Dapat markah baik
.
Kalau kat sekolah dulu, tak adalah cikgu merotan kan
.
Hehe
.
Nak di jadikan cerita
.
Sampai lah ke tarikh akhir mengandung. Kami saling bertanya khabar
.
Bersalin pun akak ni pakai set bersalin shaklee
.
makan set berpantang pula
.
Ini baru satu
.
Ada lagi contoh lain.
.
Sekali lagi Maznee nak kongsi
.
Kak Zah ni sihat bukan sebab makan Shaklee. Tapi sebab cara makannya betul
.
Dan badan cukup nutrien yang diperlukan untuk sihat
.
Boleh berfungsi dengan lebih baik
.
Kalau tak nak makan shaklee
.
Dan
.
Boleh amalkan makanan berkhasiat sihat.
.
Tak perlu lah makan Shaklee. Kecuali kalau sibuk dan nak shortcut.
.
Dan malas nak pening kepala nak masak apa.
.
Menu apa sesuai.
.
Makanlah Shaklee dengan bimbingan Maznee.
.
Kalau makan sendiri.
.
Tak ada orang guide.
.
Salah makan tanggung sendiri.


2. COD Vivix Shaklee untuk Kak Ina di Bukit Raja
.
Kak ini baru whatsap Maznee semalam.
.
Nak cuba makan Vivix untuk kesihatan. Risau sebab sekarang ni macam macam
.
Baru pagi tadi kami hantar,
.
Tak sampai 24 jam order
.
Cepatlah kan.
.
Tunggu posmen lambat
.
cod vivix shaklee bukit raja klang


3. COD Vitamin Shaklee untuk kulit cantik di Teluk Pulai Klang. 
.
Yang ni pun baru lagi tanya
.
Siang kerja.
.
Jadi kami nak hantar pada masa yang dipersetujui
.
cod shaklee teluk pulai klang
.
Rasanya cukuplah 3 ya
.
Nak sihat
.
Jaga makan, jaga senaman
.
Insyaallah sihat
.
Kalau sibuk sampai tak sempat nak jaga keperluan khasiat
.
Nak makan shaklee dan ada orang guide,
.
Whatsap Maznee 019-2653791


Apa Keistimewaan jadi ahli Shaklee di bawah Maznee?
.
Nak jimat lagi, terus sahaja daftar ahli Shaklee dengan Maznee. 
.
Automatik anda dapat beli produk pada harga ahli, dan nak tanya cara makan shaklee boleh whatsap bila bila masa.
.
Sebagai ahli, kita akan dapat
  1. Ada ID sendiri.
  2. Nikmati pelbagai promosi istimewa setiap bulan dari Shaklee ekslusif untuk ahli. 
  3. Dapat 1 kit warna warni dan bergambar. Dalam ni ada maklumat penting tentang produk dan kegunaannya.
  4. Dapat duit semula tiap kali kita beli barang setiap bulan. (Yang ni ada caranya nak dapat. Kena whatsap Maznee untuk tahu)

Itu saja ke?
.
Tak.
.
Ada banyak lagi kebaikan jadi ahli Shaklee.
.
Bila dah makin sihat bertenaga macam zaman kanak kanak dulu.
.
Kita ada pilihan untuk nak mulakan bisnes Shaklee.
.
Boleh mula secara suka suka.
.
Maznee boleh guide caranya.
.
Dari suka suka boleh jadi datang cinta. Nak buat bisnes shaklee ada caranya
.
Tapi tak apa
.
Itu jauh punya cerita.
.
Yang penting sekarang ni.
.
Makan dulu dan dapat khasiatnya.
.
Biar kita sendiri alami perbezaannya. 


4 Sebab Kenapa Penduduk Klang Suka Whatsap Maznee Sebagai Agen Pengedar Shaklee Pilihan
.
Ada 4 sebab kenapa anda perlu memilih Maznee sebagai pengedar Shaklee anda :-

  1. ๐Ÿ˜Ž Berpengalaman menggunakan produk Shaklee lebih kurang 5 tahun. Segala masalah atau pertanyaan anda mengenai Shaklee, akan Maznee bantu selesaikan. 
  2. ๐Ÿ˜Ž Maznee akan consult anda dari segi pengambilan vitamin dan juga jadual pemakanan yang sesuai dengan masalah dan situasi anda. 
  3. ๐Ÿ˜„ Maznee juga pernah dan sedang menggunakan Set Bersalin, Set Kecantikan Kulit dan Set Menyusu Shaklee. 
  4. ๐Ÿ˜ Maznee akan membantu anda sebaik mungkin untuk merasai keberkesanan produk Shaklee dan menjadi sebahagian daripada kami.

Jika anda memerlukan khidmat Maznee untuk penghantaran produk terus kepada adik dan bonda,
.
Hubungi number di bawah dan buatlah pesanan anda segera. 
.
Pada kebiasaanya, stok Shaklee di rumah Maznee sentiasa ada. Jadi tak perlu risau dan tak perlu tunggu lama-lama.
.
Boleh terus hubungi Maznee:-

Call/SMS/Whatsapp : 

Maznee Azmee
Whatsap +019-2653791
Hargasetbersalin.blogspot.com
Lot 1294 telok kapas,
Kampung rantau panjang
42100 Klang
Selangor darul ehsan
ID Shaklee: 963860

2 ulasan:

  1. Terima kasih banyak cikgu maria firdaus atas ruang yang di berikan

    Semoga bertambah maju dunia akhirat

    BalasPadam
  2. bagus sistem cod ni. jimat shipping cost.

    BalasPadam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top