Assalamualaikum w.b.t,


"SORRY BOSS! SAYA TERPAKSA BERHENTI KERJA!"


Ingat lagi, masa Maria decide nak RESIGN SEBAGAI ENGINEER tahun 2013 dulu, ramai orang TERKEJUT! 😱

Masa tu, memang ramai yang cakap,

"Dah elok-elok kerja Engineer, gaji bagus, tapi tiba-tiba nak resign, nak duduk rumah dan jual vitamin Shaklee je??? Alahai, RUGINYA!!!" 😰

Hehe. Biasalah orang cakap macam tu sebab diorang belum faham lagi pasal bisnes ni.

Tapi Alhamdulillah, berkat dari ISTIKHARAH, Allah lorongkan jalan ni untuk Maria, and it was one of THE BEST DECISIONS that I've ever made in my life!! 😍

Bermula pada 2012, dengan hanya:-
✅ MODAL RM80,
✅ TANPA BUAT SEBARANG LOAN
✅ BISNES DARI RUMAH THRU ONLINE

Kini kami dah dapat:-
✅ Group Sales Jutaan Ringgit
✅ Bonus 5 Angka setiap bulan
✅ Car Bonus setiap bulan
✅ Free Trip to Overseas setiap tahun

Ya! Semua ni HANYA DARI RUMAH JER!! Sambil duduk dengan husband & anak-anak, sambil pakai baju tidur pun boleh generate income. Hihi.

Time and Financial Freedom!! 😍

Yang paling best! Bukan Maria saja yang dapat, tapi dah ramaiiiiii anak didik di bawah MFMS Empire yang dapat benefits yang sama macam kami dapat thru this business.

Percayalah, sebenarnya peluang bisnes Shaklee ni SANGAT HEBATTT!!

Tapi ramai yang masih tak nampak dan tak percaya lagi dengan peluang yang terbuka luas. Even ada yang dah bertahun-tahun jadi pengguna setia dan Ahli Shaklee.


PUBLIC SHARING DI GROUP TELEGRAM

Alhamdulillah, pada KHAMIS 4 MAY 2017, Maria diberi kesempatan untuk buat sedikit sharing tentang pengalaman Maria dalam bisnes Shaklee ni kat hampir 600 orang dalam group Telegram.

Wahh ramai nyaaa.

Apa yang Maria share?

Ada sejarah tau macam mana Maria dari seorang yang tak minat, tak reti bisnes, boleh tiba-tiba terasa nak buat bisnes.

Kisah sadissss kegagalan masa buat bisnes lain sampai rugi berpuluh ribu 😭

Macam mana pulak boleh terjebak dengan bisnes Shaklee?

Modal rm80 je, tapi akhirnya Maria mampu resigned dari kerja Engineer & generate 5 figures income hanya dari rumah.

Banyak sangatttt nikmat yang kami dapat dari bisnes Shaklee ni.

Termasuklah CASH BONUS, CAR BONUS every month & 5 STAR FREE TRIP every year!

Macam mana nak pilih bisnes yang terbaik untuk kita dunia & akhirat? Haa ada jugak tips masa tu.

Syukur sangat, ramai yang dah terbuka hati dan minda pasal peluang yang ada dalam bisnes Shaklee.

Ini antara screenshot selepas selesai sharing pada malam tu.








Mudah-mudahan sharing ini bermanfaat, memberi motivasi kat semua yang follow dan jadi pahala berpanjangan untuk Maria. InsyaAllah.

Thanks Master Zahirah sebab bagi peluang untuk sharing ni.

Semoga Allah redha dengan usaha kami, dan jadikan kami hambaNya yang kaya, berjaya & bahagia di dunia dan akhirat.

InsyaAllah, kelas advance seterusnya exclusive for MFMS Empire team only.

Jangan terlepas lagi yer! Let's be part of us! 


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 







0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top