Assalamualaikum,

Kami doakan para pembaca blog Mariafirdaus.com.my sentiasa dalam rahmat Allah.

Baru-baru ni terjumpa artikel ni dalam Facebook. Tak pasti siapa yang tulis, tapi point-point dalam artikel ni sangat lah related dengan kehidupan seharian.

7 SEBAB HILANGNYA REZEKI SUAMI, ISTERI DAN KELUARGA. 

Kadang-kadang kita tak perasan pun kita ada buat benda-benda ni kat suami / isteri / anak-anak kan. 😂😂😂

Dan mungkin jugak apa yang kita buat tu lah yang selama ni menghalang rezeki kita dan keluarga.

Jom sama-sama kita muhasabah diri. 💜

Mudah-mudahan Allah permudahkan urusan kita, dan limpahkan rezeki yang halal dan berkat untuk kita semua. Amin.


Jika anda rasa artikel ini bermanfaat, mohon share link ini dengan rakan-rakan yang lain. Terima kasih. 

Maria Firdaus
Motivating & Inspiring Others
www.mariafirdaus.com.my

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top