7 SEBAB HILANGNYA REZEKI SUAMI, ISTERI DAN KELUARGA

Assalamualaikum,

Kami doakan para pembaca blog Mariafirdaus.com.my sentiasa dalam rahmat Allah.

Baru-baru ni terjumpa artikel ni dalam Facebook. Tak pasti siapa yang tulis, tapi point-point dalam artikel ni sangat lah related dengan kehidupan seharian.

7 SEBAB HILANGNYA REZEKI SUAMI, ISTERI DAN KELUARGA. 

Kadang-kadang kita tak perasan pun kita ada buat benda-benda ni kat suami / isteri / anak-anak kan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Dan mungkin jugak apa yang kita buat tu lah yang selama ni menghalang rezeki kita dan keluarga.

Jom sama-sama kita muhasabah diri. ๐Ÿ’œ

Mudah-mudahan Allah permudahkan urusan kita, dan limpahkan rezeki yang halal dan berkat untuk kita semua. Amin.


Jika anda rasa artikel ini bermanfaat, mohon share link ini dengan rakan-rakan yang lain. Terima kasih. 

Maria Firdaus
Motivating & Inspiring Others
www.mariafirdaus.com.my

Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget