By : Master Kam Maria Abdul Mutalib

Assalamualaikum,

Apa khabar semua? Maria doakan anda semua sentiasa dalam rahmat Allah.

Terima kasih kerana sudi melawat blog kami.

Kali ni Maria nak berkongsi dengan anda semua berita yang sangat menggembirakan.

Syukur Alhamdulillah, pada bulan Sept 2016, kami dah confirm layak dapat 2 TIKET PERCUMA KE JEPUN yang sepenuhnya ditaja oleh SHAKLEE pada tahun 2017 nanti!!

Sujud syukur kepada Allah yang memberikan rezeki yang melimpah ruah buat kami sekeluarga.

Untuk makluman anda, setiap tahun Shaklee akan rewards setiap usahawan yang berjaya mencapai target sales tertentu dengan 5 STAR LOCAL TRIP dan INTERNATIONAL TRIP.

Ini adalah salah satu daripada banyaakkk sangat rewards yang pihak Shaklee tawarkan kepada semua Usahawan Shaklee yang dah bertungkus-lumus berusaha dalam memajukan bisnes Shaklee.



Setiap tiket ke Jepun perlukan 1070 points yang perlu dikumpul dari cycle year Mar 2016 - Mar 2017. Ada syarat-syarat tertentu untuk kumpul Travel Points ni tau. Memang mencabar, tapi cabaran tu lah yang buat kita semangat nak berusaha yang terbaik!!

Alhamdulillah, points terkumpul kami sehingga Sept 2016 telah pun melayakkan kami 2 tiket ke Jepun. So tiket untuk Maria dan Firdaus dah lepas. Dah boleh mimpi Jepun dah. Hehehe. 

Sekarang kami tengah fight untuk tiket seterusnya sebab kalini InsyaAllah nak bawa Mak Maria pulak sebab dia pun teringin nak ke Jepun.

Dulu-dulu masa Abang sulung Maria study kat Jepun kami memang takde peluang nak ke sana.

So ni first time lah kami nak ke Jepun, memang excited sangat.

Yang paling best sebab ianya FREE TRIP lah. 5 Star pulak tu. Bawa duit shopping je.

6 Months to go untuk fight! InsyaAllah we can do it!!

Syukur Alhamdulillah, setakat ni, kami dah berjaya menikmati 3 kali FREE INTERNATIONAL TRIP dari Shaklee sejak bermula serius dalam bisnes Shaklee pada 2013.

Jemput baca kesemua TRAVELOG SHAKLEE TRIP kami sebelum ini:-


2016 - TRAVELOG USA TRIP - ORLANDO, FLORIDA (3 tiket)

2015 - TRAVELOG ITALY TRIP (4 tiket)

2014 - TRAVELOG USA TRIP - LONG BEACH AND CALIFORNIA (3 tiket)


BEST OF JAPAN!!

Masa meeting kami dengan Shaklee pada bulan lepas, Shaklee ada share beberapa info itinerary trip ke Jepun nanti.

Jommm kita layan gambar-gambar di sana, amik feel dulu orang kata, sebelum sampai sana. Hihi.


Antara tempat-tempat menarik yang bakal kami lawati nanti. 


Takayama antara kawasan perkampungan Jepun. Lets experience Japanese Village Culture!


Shirakawa - Go juga antara kawasan perkampungan Jepun yang paling cantik. 


Wow, ianya adalah UNESCO World Heritage Site lagi. Dulu kami visit kat Italy, sekarang kat Jepun pulak. Bestnya.  :)


Next is Tateyama-Kurobe Alpine Route.


Wahhh yang ni memang excited sangat nak pergi kawasan pergunungan. Maria memang minat kawasan cantik macam ni. Teringat kenangan melawat Jungfrau Mountain, Switzerland masa zaman student di Sheffield, UK dulu. Best sangat boleh main salji kat puncak gunung! 
Subhanallah, memang indah sungguh alam ciptaan Allah!


Kami juga bakal melawat Tokyo. 


Antara tempat menarik di Tokyo. 


Kat Malaysia, Maria tak berapa minat sangat Japanese Food macam Sushi tu. Tak berapa boleh masuk di tekak. Tapi takpe, kat sana nanti kita try yang original Jepun punya. Mana tahu boleh masuk. Hehe. 


Oklah, itu saja sharing and planning Shaklee untuk Trip kami ke Jepun 2017 nanti. Tapi ini masih dalam perancangan awal dan tertakluk kepada perubahan. InsyaAllah, nanti kami share info terkini tentang trip ke Jepun ni yer. 

Ada antara anda yang ada impian juga nak dapat TRIP PERCUMA 5 BINTANG SETIAP TAHUN bersama Shaklee?  

Setiap orang mempunyai peluang yang sama untuk berjaya dalam Shaklee. Man Jadda Wajada. 

Jom berusaha yang terbaik dari sekarang! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan Maria menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 







0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top