By : Kam Maria Abdul Mutalib

Assalamualaikum,

Apa khabar semua? Kami doakan anda sentiasa sihat dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Terima kasih kerana sudi melawat blog kami.

Bagi yang dah follow blog kami sejak lama dulu, tentu ingat lagi kan 2 tahun lepas, pada August 2014, kami telah ke LOS ANGELES dan SAN FRANCISCO selama 11 hari.

Dan pada Nov 2015 yang lalu, kami ke ITALY selama 8 hari pula.

Ianya TRIP 5 BINTANG PERCUMA yang ditaja sepenuhnya oleh SHAKLEE, rewards atas performance bisnes kami.

Jemput baca pengalaman kami dalam Travelog bersama Shaklee di sini:-

TRAVELOG USA 2014 (Sila Click)

TRAVELOG ITALY 2015 (Sila Click)


Syukur Alhamdulillah.

Pada hari esok, Selasa 2 August 2016, kami bertiga juga (Maria, Firdaus dan Mak Mertua) akan terbang ke USA buat kali kedua.

Tapi kalini kami akan ke ORLANDO, FLORIDA yang juga ditaja sepenuhnya oleh Shaklee.



2016 SHAKLEE US GLOBAL CONFERENCE IN ORLANDO, FLORIDA!!


Kami terpilih sekali lagi untuk menghadiri SHAKLEE GLOBAL CONFERENCE yang mana ia bakal menghimpunkan para Usahawan Shaklee dari seluruh dunia!!


Shaklee Global Conference akan bermula pada 3 August 2016. Tahun ini juga Shaklee menyambut ulang tahun ke-60 penubuhan syarikat. 


Syukur Alhamdulillah, ini adalah adalah rezeki dan rewards tahunan dari Shaklee atas performance bisnes kami sepanjang tahun 2015 lalu.



Invitation Letter dari pihak Shaklee untuk kami. 


Kami akan join MASTER COORDINATOR PARADE, dapat berjalan di atas pentas dunia mewakili SHAKLEE MALAYSIA!! :)


Shaklee poskan bag kepada kami. Setiap tahun dapat FREE TRIP, setiap tahun juga dapat FREE BAGS. Syukur, sekarang takyah beli bag dah. Dan boleh jual bag pulak. Hehehe. 


Name tag untuk kami bertiga, dan booklet yang ada Itinerary program sepanjang di sana. 


Alhamdulillah, Shaklee dah siap sediakan jadual waktu solat untuk kami sepanjang di USA & Dubai nanti. 

Sekarang di Orlando musim panas, so siang lebih panjang. Pukul 8pm lebih baru nak masuk Maghrib. Walau bermusafir, solat tetap menjadi keutamaan, InsyaAllah. Terima kasih & tahniah pihak Shaklee atas keprihatinan.


STOK SUSU UNTUK BABY FAWWAZ!!


Our cheeky boy, Fawwaz (13 bulan pada July 2016). Since Fawwaz masih lagi FULLY BREASTFEEDING dan belum pernah minum susu formula, maka Maria berusaha gigih sediakan stok susu frozen untuk Fawwaz sepanjang USA Trip ni. 

Ini adalah untuk memastikan hak Fawwaz untuk mendapat khasiat susu ibu hingga 2 tahun. InsyaAllah. 


InsyaAllah, walaupun terpaksa berjauhan (11 hari je!), Maria akan pastikan hak Fawwaz untuk dapat khasiat susu ibu setiap hari. 

At least Fawwaz dah makan solid food sekarang ni. 

Masa Maria pergi Italy Nov 2015 haritu pun, Fawwaz baru umur 5 bulan dan hanya minum susu ibu frozen sepanjang 8 hari berjauhan. Fawwaz pun belum makan solid food lagi masa tu. 

Alhamdulillah syukur semuanya dipermudahkan Allah. Masa tu, stok susu cukup dan berlebih-lebih lagi untuk Fawwaz. Hendak seribu daya! 

SET MENYUSU SHAKLEE yang saya ambil setiap hari pun sangat membantu. Syukur sangat. Badan sihat bertenaga, susu meriah, baby sihat dan pintar, dengan izin Allah. 


Alhamdulillah, stok susu yang berjaya dikumpul dalam masa kurang sebulan sejak 2 Syawal haritu. Semoga dengan usaha ini, Allah pelihara kesihatan Fawwaz, tetap dapat khasiat susu ibu walaupun sewaktu ketiadaan Ummi di sisi, Amin. 

InsyaAllah, nanti kami update perjalanan kami sepanjang di sana ya. 

Mohon para pembaca semua doakan keselamatan, kesihatan dan kemudahan buat kami bersama rombongan dalam perjalanan ini. 

Semoga Allah pelihara dan permudahkan segala urusan kami. Amin. 

Thanks for reading! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

1 ulasan:

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top