Assalamualaikum,

Saya doakan, anda yang menziarahi blog ini akan dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan anda semua ke dalam syurga tanpa dihisab.

Progress Buat Rumah


Semua tiles dah siap dipasang tingkat atas. Tingkat bawah ni ada sket saja lagi yang belum siap. Dalam 2 hari boleh siap Insya Allah.


Nak pilih warna cat di luar rumah. Rumah saya nanti akan warna coklat dan putih di luar. So, bukan senang nak cari yang coklat tu. Rasa macam nak menangis pun ada. Kena beli banyak cat yang 1 liter tu then try. Setelah di cuba, ditengok betul betul warna yang menjadi pilihan adalah Nombor 6.


ID hantar gambar salah satu bilik


Macam cantik jer kan. So lulus lah kiranya.

Nanti saya update gambar gambar lain pulak ok.

Wassalam.

Mohd Firdaus
Motivating And Inspiring Others



0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top