Future Master in Taekwando!


By : Mohd Firdaus Mat Saad

Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah permudahkan urusan anda dunia dan akhirat.

Kelas Taekwando

Saya saja nak share, semalam saya hantar Farees dan Fateh ke kelas taekwando untuk kanak kanak.


Dimulakan dengan warm up. Nampak Fateh tu... merangkak macam askar.


Fateh merangkak pakai tangan pulak. Belakang tu coach yang ajar dia...


Sparring


Fateh pun nak join


Masa untuk bertempur


Sparring dengan perempuan pun boleh jugak.. Hehe.. Nampak macam terror adik ni. Sib baik Farees tak kena belasah


Fateh pun tak kira.. Biar kecik. Janji boleh 'belasah' orang. Sib baik la abang abang situ semua bebaik. Kalau kena flying kick, boleh terbalik Fateh ni..


Fateh.. Dalam Taekwando kena tendang la, bukan tumbuk


Macam ni baru betul betul taekwando. Elak dan tendang balik. Target kat badan dan kepala orang lain.

Itulah saja yang nak dikongsikan dengan anda hari ini...

Till then...

Wassalam

Mohd Firdaus Mat Saad
Motivating And Inspiring Others

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top