Assalamualaikum,

Apa khabar para pembaca Mariafirdaus.com.my?

Kami doakan anda semua sihat sejahtera.

Harini tiba-tiba rasa nak share tentang Resepi pulak. Hehe.

Resepi yang menggunakan Shaklee Energizing Soy Protein (ESP) yang menjadi kegemaran ramai orang termasuklah Maria sendiri.

ESP adalah produk Shaklee pertama yang Maria cuba pada Sept 2012 sebelum melahirkan anak kedua, yang telah menyebabkan Maria JATUH CINTA dengan Shaklee hinggalah sekarang.

Kisah ini ada Maria share di sini:-

CINTA PERTAMAKU DENGAN SHAKLEE ESP!! (Sila Click)

Setiap kali promosi ESP mesti hampir sold out ESP ni. Hanya mereka yang dah cuba saja yang tahu betapa bestnya ESP ni. Terutamanya penggemar soya macam Maria ni.

Masalahnya, ada jugak orang yang kata tak minat rasa soya. Maria faham, memang ada certain makanan yang kita tak berapa lalu kat tekak. Tapi orang lain suka je.

Contohnya durian, ada orang gila durian, ada orang takleh bau durian langsung. Betul ke betul? Tapi Maria memang hantu durian. Hihi.

Ok berbalik isu soya. Maka, entry kali ni nak bagi idea kat anda yang nak sangat minum ESP sebab nak dapat khasiatnya, tapi nakkan kelainan rasa soya tu.

Jom cuba resepi yang sedap-sedap ni, nyum-nyum! :)






RESEPI #1


RESEPI #2



RESEPI #3



RESEPI #4



RESEPI #5



RESEPI #6



RESEPI #7



RESEPI #8



RESEPI #9



RESEPI #10


Selamat mencuba! Nak cuba ESP kegemaran ramai, boleh hubungi Maria yer! :)

Thanks for reading! 


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top