By : Kam Maria Abdul Mutalib

Assalamualaikum, 

Apa khabar para pembaca blog Mariafirdaus.com.my? 

Maria doakan anda semua sentiasa dalam rahmat Allah, sihat dan gembira bersama keluarga tersayang. 

Syukur Alhamdulillah atas nikmat rezeki yang Allah limpahkan buat kami sekeluarga. 

PERJUANGANKU SEBAGAI WORKING-AT-HOME-MOM 

3 tahun lalu, Maria membuat keputusan paling penting dalam hidup Maria. 

Pada 1 March 2013, Maria menghantar Resignation Letter. Maria memilih untuk bersara dari seorang Engineer kepada seorang Fulltime Working At Home Mom.

Ia keputusan yang Maria sendiri buat, setelah beberapa tahun berdoa dan beristikharah kepada Allah. Setiap hari dalam doa, Maria memohon kerjaya yang terbaik untuk diri Maria dan keluarga, dan juga terbaik untuk hidup kami di dunia dan akhirat. 

Syukur Alhamdulillah, Allah telah menetapkan hati Maria untuk memilih jalan ini dan meninggalkan dunia kerjaya dalam bidang IT dan Engineering selepas 7 tahun berkecimpung dalam bidang ini. Dan yang paling Maria syukur, suami juga menyokong penuh dan merestui keputusan Maria.

Ianya berlaku hanya 6 bulan setelah Maria menjadi seorang AHLI SHAKLEE.

Jemput baca keistimewaan sebagai ahli Shaklee di sini:-

WOW! BESTNYA JADI AHLI SHAKLEE!!

Kini sudah 3 tahun Maria bergelar Working At Home Mom. Maria bukan berhenti kerja, tapi bertukar kerjaya dengan menjalankan bisnes Shaklee dari rumah.

Alhamdulillah, pertama kali Maria naik ke rank SUPERVISOR (rank pertama dalam Shaklee) pada March 2013 dan mencapai bonus 4-angka sebulan yang pertama.

9 bulan selepas itu, pada November 2013, kami berjaya menjadi MASTER COORDINATOR (rank ke-7 iaitu tertinggi dalam Shaklee) dan mencapai income 5 angka setiap bulan sehinggalah sekarang. 

Kisah ini ada Maria share di sini:-


Syukur Alhamdulillah. Sejak Maria mula menjadi Fulltime Working At Home Mom dan mula fokus dalam bisnes Shaklee, sehinggalah sekarang, Maria sangat bersyukur sebab Allah telah menggantikan dengan REZEKI KESIHATAN, KEWANGAN, KEBAHAGIAAN yang lebih banyak dan melimpah ruah kepada Maria dan keluarga kami.

Sambil duduk rumah dengan anak-anak dan suami pun boleh generate income.

Sambil bercuti boleh berbisnes, sambil berbisnes pun boleh bercuti.

Dengan bisnes Shaklee, Allah izinkan kami mendapat semua peluang yang Shaklee tawarkan iaitu:-
  • CASH BONUS 5-Angka setiap bulan
  • CAR BONUS setiap bulan, dan mampu membeli kereta impian kami iaitu TOYOTA VELLFIRE pada April 2015.
  • CONVENTION - FREE 5 STAR TRIP:-
 

Inilah antara IMPIAN hidup kami suatu masa dahulu. Kami inginkan TIME FREEDOM AND FINANCIAL FREEDOM. Syukur Alhamdulillah banyak yang sudah menjadi REALITI bagi kami setelah kami serius bersama Shaklee. Kini target kami untuk membantu lebih ramai anak didik kami untuk sama-sama menikmatinya juga, InsyaAllah.

Bagaimana kami dapat kecapi semua ini? Sujud syukur kepada Allah yang dah lorongkan hati kami untuk memilih menjadi AHLI SHAKLEE dan menjadikan BISNES SHAKLEE sebagai bisnes keluarga kami.

BAGAIMANA NAK UBAH KEHIDUPAN? 

Maria faham, ramai orang di luar sana yang berhasrat nak MENGUBAH KEHIDUPAN mereka sekeluarga ke arah yang lebih baik. Tapi masih belum jumpa caranya.

Nak bisnes tapi tak tahu nak bisnes apa. Belum start bisnes tapi dah fikir kalau gagal macam mana?

Nak bisnes tapi tak tahu nak start macam mana. Nak bisnes tapi fikir nak kena kumpul modal ribu-riban baru dulu.

Maria dulu pun fikir macam tu juga. Maka, setiap hari selama bertahun-tahun, masih hidup dengan rutin yang sama. Pergi kerja pagi balik petang. Dapat gaji, bayar hutang!!

Jika anda betul-betul mahu mengubah kehidupan anda, Maria sangat menyarankan anda tonton 7 video ini.

Hanya kurang dari 2 minit sahaja setiap video. Luangkan 15 minit masa anda untuk ilmu yang sangat berharga ini. 

Semoga ia membuka minda anda dan mengubah tanggapan anda tentang bisnes. InsyaAllah.


7 VIDEO YANG BAKAL MENGUBAH TANGGAPAN ANDA TENTANG BISNES!



CHAPTER 1 : THE SHAKLEE OPPORTUNITY

Ketahui semua PELUANG yang Shaklee tawarkan kepada anda, yang InsyaAllah mampu MENGUBAH KEHIDUPAN anda ke arah KESIHATAN, KEWANGAN dan KEBAHAGIAAN yang lebih baik, walau apa jua latar belakang anda. 



CHAPTER 2 : THE SHAKLEE DIFFERENCE

Ketahui apakah PERBEZAAN SHAKLEE dari segi kualiti produk, inovasi jenama yang membuatkan Shaklee kekal kukuh sebagai jenama pilihan pengguna sejak 60 TAHUN lalu hinggalah sekarang. 




CHAPTER 3 : 3 WAYS TO PARTICIPATE IN SHAKLEE

Ketahui bagaimana caranya untuk menyertai Shaklee Family, dan bagaimana anda boleh membina Empayar Perniagaan anda sendiri yang boleh diwariskan kepada anak cucu generasi anda. 




CHAPTER 4 : SHAKLEE IS FLEXIBLE AND REWARDING

Ketahui bagaimana melalui bisnes Shaklee yang fleksible, anda mampu MENGUBAH KEHIDUPAN dan merealisasikan banyak IMPIAN dalam kehidupan anda. FINANCIAL AND TIME FREEDOM!!




CHAPTER 5 : SHAKLEE BY THE NUMBERS

Ketahui sejarah Shaklee sejak 60 tahun lalu (1956). Bagaimana Shaklee sebagai sebuah syarikat yang tinggi reputasi, kekal kukuh, penuh integriti, sentiasa menghasilkan produk nutrisi semulajadi yang selamat dan berkesan dalam memelihara kesihatan manusia. 




CHAPTER 6 : SHAKLEE COMMUNITY

Ketahui bagaimana melalui bisnes Shaklee, anda mampu membantu bukan saja diri anda sendiri, tetapi juga orang lain ke arah kehidupan yang lebih baik. 

Konsep BISNES SECARA BERJEMAAH adalah nadi penting dalam bisnes ini. 
Help other people get what they want, 
we will get what we want in life! 




CHAPTER 7 : THE SHAKLEE EFFECT

Ketahui bagaimana berjuta-juta Pengguna dan Usahawan Shaklee di seluruh dunia telah berjaya mengubah kehidupan mereka ke arah yang lebih baik dari segi KESIHATAN, KEWANGAN dan KEBAHAGIAAN. 




TAHNIAH Maria ucapkan jika anda telah menonton kesemua 7 Video di atas.

Maria doakan anda semua mendapat manfaat daripada perkongsian Maria ini.

Jika anda ingin kami bantu anda mengubah kehidupan ke arah yang lebih baik melalui bisnes Shaklee seperti kami, jom sertai Shaklee Family kami, iaitu MARIA FIRDAUS' MILLIONAIRES IN SHAKLEE (MFMS) EMPIRE hari ini!!


--------------------------------

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA & MOHD FIRDAUS
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top