Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Program Now Everyone Can Kurus

Jujur saya katakan.

Result peserta NECK Batch 3 sangat sangat memberangsangkan.

Saya secara peribada melihat NECK Batch 3 dah melangkah setapak lagi ke hadapan dalam membantu lebih ramai orang untuk hidup kurus dan sihat.


Abang Zaimey berjaya turunkan 22kg.

Saddam berjaya turunkan 28kg dalam tempoh 100 hari.

Kepada para pembaca blog ini, saya merayu personally, joinlah NECK Batch 7 kalau anda rasa anda bambam.

Kalau anda masih tak sedar yang anda tu gemuk, cer semak ada tak ciri ciri ini pada anda :

1. Ada double chin. Dagu yang berlipat lipat.

2. Tak suka ambil gambar sendiri. Selfie apatah lagi.

3. Kalau ambil gambar berkumpulan, anda suka duduk dibelakang sebab nak sembunyikan bentuk badan anda.

4. Bila pi membeli pakaian, sukar cari saiz baju.

5. Bila tengok cermin, rasa macam 'serabut'. Adakalanya terasa macam, naper lah aku ni gemuk.

6. Bila berdiri tegak, anda pandang ke bawah tak nampak jari kaki anda.

Even anda rasa anda tu sihat, tapi kalau ada ciri ciri diatas. Sedarlah anda dah GEMUK.

NECK bersedia untuk bantu anda.

Macam saya selalu cakap, beri peluang kepada NECK untuk turunkan beberapa kg dari badan anda.

Anda akan kelihatan lebih muda dari sekarang.

Anda Berminat Nak Join Program NECK?

Intake batch 7 akan bermula 1 Ogos 2015.

Jumpa saya dan Hanafee Hannbotaqbesi Coach anda disana nanti.

Sila WHATSAPP "NAK JOIN NECK" berserta 
NAMA, EMAIL, dan TEMPAT TINGGAL anda 
ke nombor MARIA di 019-259 2731. 


Ini bakal menjadi Personal Trainer anda nanti.

Mohd Firdaus Mat Saad
Founder of NECK
Now Everyone Can Kurus

"Orang Seterusnya Yang Saya Nak Bantu Untuk Kurus Adalah ANDA"

==========================

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 


0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top