Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog Mariafirdaus ini sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah sentiasa bersama kita. Insya Allah.

Kongsikan Future Projek Dengan Anak Didik

Pagi tadi, saya kongsikan dengan anak anak didik saya dalam Shaklee mengenai satu projak yang akan dilancarkan oleh Empayar Maria Firdaus.

Kali ini projek yang berkaitan dengan business.

Kalau anda tengok, Program Now Everyone Can Kurus (NECK) Insya Allah dah nak ok. Kita cuma perlu touch up sikit lagi untuk perbaiki program NECK.

Since Program NECK untuk kurus, saya sekarang sedang plan untuk buat satu lagi program.

But this time for bisnes. Saya share storyline projek ni kat dia orang. And ramai yang teruja nak tengok projek ni berjaya.

Sedikit summary untuk anda, projek ini adalah cabaran untuk transform diri dari hidup biasa biasa dan menjadi usahawan yang berjaya.

Itu matlamat apa yang saya nak buat tu.

Saya sedikit terharu, bila habis saya terangkan. Ada seorang abang tu tulis macam ni kat saya.


Allahuakbar. Terharu aku....

Thanks anak didikku.

Saya masih ingat janji saya di Master Celebration Maria Firdaus di Pullman Putrajaya.

"Empayar Maria Firdaus will be the most happening and fantastic Shaklee group in Malaysia."

Ya Allah.. Please help me to make sure this thing success.

Mohon anda doakan saya dan team Maria Firdaus, berjaya dalam misi membantu lebih ramai orang untuk berjaya dalam kehidupan mereka dunia dan akhirat.

Wassalam.

=========================

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

1 comments:

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top