Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah sentiasa memberikan yang terbaik buat kita dalam kehidupan di dunia dan di akhirat.

50 Bekas Kuih Raya Untuk Dijual

Ada sahabat saya dari area Banting, minta bantuan daripada saya.

Sebelum raya hari itu, beliau ada membeli banyak kuih raya. Tujuannya untuk dijual kembali kepada rakan rakan sekerja dan saudara mara yang terdekat.

But....

Perancangan dari Allah adalah lebih baik.

Dekat dekat nak raya hari tu, beliau diberikan ujian oleh Allah dan kesannya. Beliau tidak dapat menghabiskan kuih raya yang beliau ambil.

Beliau buat jualan ini pun sebab nak cari pendapatan sampingan untuk menghadapi hari raya yang lepas.

Namun.... Ada  ujian pula yang menimpa.

So, beliau merancang untuk menghabiskan semua 50 bekas kuih raya ini. 

Beliau meminta jasa baik saya untuk kongsikan di blog ini baki kuih raya yang beliau masih ada.

Dengan harapan, sekiranya ada sahabat sahabat saya yang membaca blog ini yang berhasrat untuk buat Open House dan memerlukan kuih raya,  mungkin boleh dapatkan daripada beliau.

Ini adalah senarai kuih raya yang beliau masih ada. In total ada 50 bekas. Harga yang dipamerkan adalah harga asal. Anda mungkin boleh berbincang dengan sahabat saya ini untuk dapatkan harga borong.










Untuk pengetahuan anda, semua kuih ini diperbuat daripada bahan yang berkualiti sebab itulah harganya pun berpatutan.

Niat dihati saya hanya satu. Semoga saya dapat selesaikan lebihan kuih raya yang sahabat saya ini ada.

Jika ada di antara anda yang boleh beli, anda boleh hubungi beliau nanti.

Dan.....

Jika anda betul betul nak bantu. Macam ni.

Kalau anda terdengar rakan rakan baik anda nak buat Open House mungkin anda boleh rekemen mereka untuk beli kuih ini daripada sahabat saya ini.

Ingatlah... Kita bantu orang sedikit.. Nanti Allah akan bantu kita banyak lagi.

Ini detail sahabat saya yang menjual kuih raya di atas :

Siti Muannis Binti Hidayab | 0193554977

Lot 4300, Jalan Dahlia 2, Kg Sg Kelambu 42700 Banting selangor

Saya doakan, Allah mudahkan urusan sahabat saya ini dan dikeluarkan beliau dari segala permasalahan yang beliau ada.

Wassalam

* Jika Tak Keberatan, Mohon Anda Tekan Button Share Di Bawah. Mungkin Kita Boleh Bantu Sahabat Kita Ini

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top