Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan "Allah mudahkan urusan kita dunia akhirat. Amin".

Saya nak berkongsi dengan anda kisah kejayaan peserta Program NECK Batch 2. Yusham.

Jom baca perkongsian daripada beliau sendiri.

Kisah Yusham

Perbezaan Dulu Dan Sekarang. Baju putih tu pun dah nampak besar.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Apa yg menyebabkan saya join NECK?
Tak pernah berat saya cecah kepala 7...
Huhuhu. Dah la ketinggian saya cuma 148 cm....
Dengan berat 72.4kg memang dah nampak gedabak sangat. Ajakan sahabat baik saya MoonMashi untuk join NECK pada mulanya agak ragu-ragu....Tapi masing-masing berazam nak berubah untuk kurus dan sihat kami pun join NECK Batch 2.
Masa baru-baru join NECK Batch 2 macam stress juga sebab nak fikir kalorinya, workoutnya, jaga makannya..
Tapi melihat semangat peserta yang lain plus dorongan otai-otai NECK1...
Maka saya terpaksa berubah untuk kurus dan sihat.
Saya ikut segala nasihat coach. 5 perkara yg perlu dielakkan. Pengiraan kalori. Makan 5 kali sehari. Sebelum workout ambil 4 biji lecithin.
Supplement shaklee tak pernah miss. Minum air secukupnya. Jangan stress.
Saya selalu juga pm coach bila ada kemusykilan. Alhamdulillah dapat coach yg tidak lokek memberi ilmu dan tunjuk ajar.
Nasihat MF suruh bagitau dekat rakan rakan sekeliling memang banyak membantu.
So.. Aura-aura negatif dapat dijauhi sebab rakan-rakan memahami. Plus sokongan suami dan anak2.
Pada mulanya saya tak yakin yg saya boleh kurus. Heh.
Tapi minggu ke minggu berat saya semakin berkurangan.
Saiz baju dan tshirt pun dah bertukar dari XL kepada saiz M. . Syukur Alhamdulillah. Sapa tak syok. Dah lama verangan nak pakai saiz M.
Alhamdulillah berat saya sekatang 63kg. Belum ideal lagi dgn ketinggian saya. Sebab tu saya ambil keputusan untuk sambung NECK5 supaya aura postif sentiasa bersama saya.
InsyaAllah perjuangan saya belum selesai. Berjuang dalam NECK 5 pula.
Tqvm coach, MF, Mommy Tun, otai-otai Batch1 dan peserta2 NECK Batch 2.
Anda yang belum Join NECK, jangan lepaskan peluang ini. Percayalah, ilmu yang dikongsikan dalam NECK pasal kurus sangat SUPERB.
Peserta NECK Batch 2
Yusham.
Semoga ini memberi motivasi kepada anda untuk turunkan berat anda. Jom kita hidup dengan lebih sihat.
Team NECK

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 


0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top