Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, "Anda Kurus Dan Sihat".

Kisah Amir

Hari ini saya nak berkongsi dengan anda salah satu kisah yang dikongsikan oleh peserta NECK Batch 4, saudara Amir.

Saudara Amir join program Now Everyone Can Kurus sebab nak turunkan sekitar 12kg dari berat asal. 

Sebelum ini, beliau mula rasa yang badan semakin membesar dan kalau tak diambil tindakan segera, takut takut berat badan naik tanpa terkawal.

So.. 1 May 2015 beliau join NECK. Berat pada waktu itu adalah 82kg.

Pada timbangan hari ke 14, beliau memaklumkan kami pihak penganjur beliau berjaya turunkan berat 4kg dalam tempoh 2 minggu.

Subhanallah.

Namun ada berita baik selepas 28 hari.

Selepas 28 Hari

Selepas 28 hari, beliau hantar mesej kepada Personal Trainer yang guide beliau untuk kurus. Ini ayat beliau. 

"Coach, malam ni excited sket coz jersey lama size M dah boleh pakai semula"


Ini gambar beliau dengan jersey yang dah 3 tahun ditinggalkan.


Perhatikan perbezaan pada leher Amir. Dagu nampak makin runcing kan.

Alhamdulillah, ini baru penangan 28 hari bersama NECK. Insya Allah, kita nantikan kemunculan Amir selepas 100 hari.

Bila coach tanya.

"Apa antara benda penting yang you buat untuk turun berat dalam masa 28 hari ini?"

Beliau jawab.

"Saya ikut apa yang coach ajar. Saya suka ikut video yang coach bagi tu."

Alhamdulillah. Inilah yang kita akan dapat kalau kita ada mentor yang bagus untuk turunkan berat badan.

Kan best kalau ada orang guide kita setiap hari untuk turunkan berat badan.

Tak der la kita stress. Buat macam macam tapi berat tak turun turun. Kalau turun pun lepas tu berat naik balik.

Jom kita doakan agar abang ni dapat mencapai berat badan yang ideal, slim melim selepas 100 hari nanti.

Wassalam.

Team NECK
Now Everyone Can Kurus


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

Sila Tekan Button Share Jika Anda Rasa Entri Ini Bermanfaat Untuk Dikongsikan Dengan Rakan Rkan Anda Yang Lain

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top