Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, "Anda Kurus Dan Sihat".

Result Peserta NECK Batch 1 (1 Feb - 11 May 2015)

Anda tahu kan? Awal Februari saya ada buat program Now Everyone Can Kurus (NECK)

Kita buat satu program untuk bantu orang ramai nak turunkan berat badan secara berjemaah selama 100 hari.

Kita ada trainer yang guide sepanjang program ini melalui ONLINE sahaja. Jadi para peserta dari SELURUH DUNIA pun boleh sertai program ni.

Antara kelebihan program NECK, para peserta boleh makan 5 kali sehari. Wajib makan nasi setiap hari dan ikut nasihat nasihat yang kita berikan melalui program ini.

Inilah hasil para peserta dari Batch 1:-


Ini antara result perserta Batch 1. 

Anda perlu ingat, mereka ini semuanya buat dari rumah sahaja. Mereka buat atas inisiatif sendiri. 

Gambar Gambar Peserta NECK Sebelum Dan Selepas 100 Hari


Ustazah Sharizar. Turun 15.5kg mewakili 20% daripada jumlah asal berat badan beliau.



Cikgu Mariam. Berjaya turun 13.5kg dari berat asal beliau.



Beza tak? Inilah yang akan berlaku jika anda berjaya turunkan 12.5kg dari badan anda. Nampak lebih slim, ayu. lebih muda dan berkeyakinan.


Perbezaan sebelum dan selepas NECK.


Perubahan fizikal pada Kak Wati dlm tempoh 100 hari.


Perubahan pada Shiemz.


Afrizal turun 11kg dalam tempoh 50 hari. Saiz seluar turun dari 36 ke 32 dalam tempoh 22 hari.


Perubahan saiz pasangan suami isteri.


Akak ni seorang tentera. Berjaya turunkan berat. Di akhir program selepas 100 hari, beliau turun 12kg. Alhamdulillah.


Kak Laila, berjaya turun 11.5kg dalam tempoh 100 hari. Sekarang masih lagi dalam pemantauan kami untuk turunkan lagi 20kg.


Akak Haslina, turun 11kg dalam tempoh 100 hari. Selain itu, beliau juga berjaya turunkan kadar kolestrol dalam badan dan juga tekanan darah tinggi menjadi lebih stabil sekarang.

Perubahan pada Zara. Banyak inch loss yang berlaku.


Kak Tun. Umur 40. Anak 8 orang. Jangan terkejut yer dengan perubahan fizikal pada beliau. Sekarang dah capai berat badan ideal.


Alhamdulillah, turun 10kg dalam 100 hari.

Alhamdulillah, kami bersyukur dapat bantu mereka menurunkan berat badan mereka.

Mungkin ada diantara anda yang tanya awat sikit sangat mereka turun?

Hehe.. Satu benda yang saya nak share, kami ajar mereka cara hidup yang sihat.

Ambil cara makan yang betul, bersenam cara yang betul, ambil suplemen yang perlu. Pendek kata, kami ajar mereka amalkan gaya hidup yang sihat.

Selebihnya, kami serahkan kepada mereka untuk tentukan apa yang mereka nak buat.

Sebab semuanya hanya dari rumah.

Bagi saya oklah, mereka berdiet tanpa perlu berlapar. Makan 5 kali sehari mengikut portion yang kami cadangkan. Boleh makan nasi setiap hari. Dan tak perlu pergi ke gym.

Oklah kan...

Semoga kami dapat bantu anda untuk turunkan berat badan selepas ini.

Berminat nak join  Program Now Everyone Can Kurus?

Sila WHATSAPP "Nak Join NECK" kepada Maria di 019-2592731.

Semoga kita semua kurus dan sihat.

Wassalam

Maria Firdaus
Founder of Maria Firdaus Empire


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 


Feel Free To Share Jika Anda Rasa Entri Ini Bermanfaat Untuk Anda

2 ulasan:

  1. macam menarik je. nak join jugak?
    akim - 010 616 3349

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh Whatsapp Maria di 019-2592731 yer. Nanti kami beri maklumat lanjut. Tqvm :)

      Padam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top