Assalamualaikum,

Saya doakan, anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, "Anda Kaya Dan Berjaya."

Kesan Sampingan Produk Pelangsingan Shaklee

Untuk pengetahuan anda, ada seorang wanita berusia awal 30-an menyertai program Now Everyone Can Kurus pada 1 Februari 2015.

Matlamat beliau adalah untuk turunkan berat badan.

Alhamdulillah, beliau berjaya turunkan berat badan sebanyak 9kg secara total dalam tempoh 84 hari. Oklah... Turun 9kg. Sebab saya tengok beliau asyik terbabas ajer bab makanan.


Sihat sejahtera akak ni kan sebelum join program NECK. 


Penurunan 9kg dalam tempoh 84 hari bagi saya ok lah. Untuk kategori selalu 'terbabas' makan.

Kesan Sampingan

Baru baru ini, beliau ada berkongsi dengan kami semua.

Rupa rupanya produk pelangsingan Shaklee ini ada kesan sampingan yang lain.


Masalah kulit sebelum ini. Sunburn. Tona tidak sekata. Jerawat. Jeragat. Blackhead.


Perkongsian sebelum join dan sekarang.

Subhanallah. Memang banyak berbeza. Mungkin ada perbezaan dari segi lighting gambar sebelum dan selepas.

Tapi, jerawat jerawat degil dah banyak yang hilang dan kulit jadi semakin cantik.

Aduh...... 

Inilah akibatnya bila guna produk Shaklee.

Bukan sekadar dapat turunkan berat badan. Tapi dipakejkan sekali dengan kecantikan.

Alhamdulillah....

Saya ada minta gambar akak ni yang terkini. Tapi dia tak nak kasi. Katanya surprise nanti.

Huhu...

Tak per lah..

Apa apa pun kita doakan agar akak ni sentiasa kurus dan sihat dan cun untuk suami tercinta....

Wassalam

Maria Firdaus
Founder Maria Firdaus Empire,
The Most Happening Shaklee Group In Malaysia


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top