By : Kam Maria Abdul Mutalib

Assalamualaikum,

Apa khabar para pembaca blog Mariafirdaus.com.my?

Maria doakan anda semua dikurniakan oleh Allah dengan kesihatan, kekayaan, kejayaan dan kebahagiaan di dunia dan akhirat. Amin..

Maaflah dah beberapa hari blog ni takde new updates. 

Sebenarnya kami berdua memang sangat busy dengan macam-macam new projects plan untuk company kami sendiri iaitu MARIA FIRDAUS SDN BHD. Mudah-mudahan segalanya berjalan lancar. InsyaAllah. 

Syukur Alhamdulillah, sejak akhir-akhir ni mencurah-curah rezeki yang Allah beri kepada kami dari macam-macam jalan yang tak disangka-sangka. 

Banyak jugak perkara menarik yang berlaku baru-baru ni. Tapi sekarang baru sempat nak update dalam blog. Hihi..

EXCLUSIVE DINNER FOR JUTAWAN SHAKLEE

Alhamdulillah, lepas jer kami selesai Offline Coaching bersama anak didik kami di KL pada 14 Mac 2015 yang lalu (baca kisah DI SINI), pada sebelah malamnya pula kami telah dijemput oleh Presidential Master Cery, iaitu mentor kesayangan kami ke EXCLUSIVE DINNER JUTAWAN SHAKLEE di Hotel Bangi-Putrajaya. 

Exclusive Dinner ini adalah untuk semua top leaders (Key Coordinators dan Master Coordinators) dalam team Jutawan Shaklee. 

Seronok sangat dapat jumpa mentor dan rakan-rakan seperjuangan, dan dapat mengeratkan silaturrahim di antara kami para leaders dalam team Jutawan Shaklee. 

Jom layan gambar-gambar pada event ini...


Our family at the event...


Dinner bertempat di Dewan Matahari, Hotel Bangi-Putrajaya.


Exclusive Dinner for Jutawan Shaklee group only. 


Menu yang disediakan. 


Buffet Dinner.


Jemput makan.


Tengok apa tu Abang..


Sila-sila..jemput makan sampai kenyang..


Alhamdulillah, sedap-sedap makanan yang dihidangkan. 


Antara tetamu yang hadir..


Semua khusyuk menjamu selera. 


Our table.


Fateh yang suka dapat makan kek. 


Farees and his cousin Ammar (Anak Master Ainul).


Our Lucky Number for today. 


Antara hadiah lucky draw yang disediakan. Hadiah utama ada Iphone dan Macbook Air!! Cer teka kami dapat hadiah apa?


Firdaus ke pentas ambil hadiah Lucky Draw.


Taraa...kami dapat hadiah Pemanggang Ajaib!! :)


Tapi memandangkan kami dah ada satu kat rumah, maka kami pun tukar suka-sama-suka dengan orang lain. Kami amik hadiah VIVIX. Hehe..Alhamdulillah..


Medal untuk para Masters dari PM Cery.


Terima kasih banyak-banyak PM Cery. 


Dijemput menyampaikan sedikit ucapan dan berkongsi tips untuk semua. 


2 Gorgeous Pregnant Ladies. Hehe. With my biras merangkap my Mummy in Shaklee, Master Ainul. Masa ni Ainul tengah sarat, tunggu masa je nak bersalin. 


Gambar beramai-ramai selepas habis majlis. 


Dah balik baru boleh bukak semua gift. We really enjoyed the dinner!!


Alhamdulillah, dah la dapat makan free di 5 Star Hotel, dapat macam-macam gift lagi dari PM Cery. Thanks so much, semoga Allah limpahkan rezeki yang lebih banyak untuk beliau dan family. Amin.  



Treat others the way you want to be treated...

Seriously, terlalu banyak perubahan dalam hidup kami sepanjang 2 tahun lebih di dalam bisnes ini. 

Syukur Alhamdulillah, kami bersyukur sangat-sangat kerana dipertemukan dengan bisnes Shaklee, dan khususnya team Jutawan Shaklee ini yang telah banyak merubah kehidupan bukan sahaja kami, tetapi juga ramai anak-anak didik kami dalam Empayar Maria Firdaus. 

Antaranya perubahan dari segi KEROHANIAN, KEWANGAN, KEJAYAAN dan KEBAHAGIAAN. 

Tujuan utama bisnes kami adalah untuk membantu lebih ramai orang untuk membina kehidupan yang LEBIH SIHAT dan LEBIH BAIK daripada sebelum ini. 

Semoga Allah bantu kami dalam usaha kami membantu lebih ramai anak didik kami mencapai kejayaan sama seperti kami. 

IF WE HELP ENOUGH PEOPLE GET WHAT THEY WANT,
WE WILL GET WHAT WE WANT.

Thanks for reading!! :)


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top