Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab.

Idea Muncul Bila Dah Boring

Seorang sahabat saya seorang Graphic Designer secara sambilan. 

Masa tengah boring, dia buat design ni untuk saya.


Then saya nampak, macam cantik.


Saya bincang dengan designer dan beliau hasilkan benda ni untuk diprint dekat mug.


Akhirnya, jadilah mug ni. Cawan ni sangat cantik. Tengok model la.

In total, saya print 100 mug. Alhamdulillah, sekarang dah nak habis orang booking. Harga satu mug RM8.50.

Bukan apa, ini salah satu marketing strategy yang saya cadangkan kepada anak anak Shaklee saya.

Kepada yang berminat nak buat mug macam ni. Anda boleh hubungi sahabat saya ini : 

Shah 012-378 1123. Pakar penyediaan barangan cenderahati di area Klang.

Pesanan Kepada Pengguna Cawan

Kepada yang guna mug saya ni, tolong yer jaga betul betul. Jangan jatuhkan. Pecah muka ku yang hensem nanti.

Hehe..

Wassalam

Mohd Firdaus
"Now Everyone Can Kurus"


Dapatkan Ebook Ini Percuma Di www.noweveryonecankurus.com/maria

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top