Assalamualaikum,

Apa khabar jutawan? Saya doakan anda sihat, sentiasa hidup dipermudahkan Allah. Diberi kelapangan dalam kehidupan di dunia dan di akhirat.

Bagi anda yang mengikuti perkembangan blog saya, anda pasti tahu saya ada tulis sebuah buku Now Everyone Can Kurus. 

Ia adalah berdasarkan kisah sebenar hidup saya. Dari saya kurus, jadi 'bam bam' dan kemudian saya kurus kembali.


You Can Kurus

Ada risiko sebenarnya saya tulis buku ini. Risikonya adalah, saya tak boleh gemuk kembali. Kalau berat badan saya naik balik, maksudnya orang akan mentertawakan saya kerana saya dok bersembang pasal tips turunkan berat badan, tetiba saya pula naik berat badan.

Oh No !!! 

Nauzubillah. 
Ebook yang saya tulis.

Ada orang tanya, betul ke teknik yang saya kongsikan ini berkesan. Jawapan saya, you bacalah. Then you fikirkan, betul tak apa yang saya sampaikan ini. 

Saya pasti, apa yang saya kongsikan ini sedikit sebanyak pasti akan memberi satu dua ilmu yang bermanfaat kepada anda. 


Saya sedar, saya tak lah gemuk sangat dulu. Berat pun 80kg saja. Tak berat tak berat pun, macam 'buruk' ajer nampak kan kalau badan macam ni. 


Macam ni barulah lain steady sket. 

Cadangan saya, anda bacalah Ebook Now Everyone Can Kurus. Saya beri percuma kepada anda. 

Cakap kat orang sebelah. "Amcam."


Ebook itu ditaja sepenuhnya oleh Empayar Maria Firdaus

Saya doakan agar apa yang saya kongsikan ini sedikit sebanyak memberi inspirasi kepada anda. 

Saya doakan anda kurus dan sihat.

Wassalam

Mohd Firdaus
"Now Everyone Can Kurus"
"Jom Kurus Dan Sihat"

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top