By : Kam Maria Abdul Mutalib

Pagi ni dapat Whatsapp ni dari seseorang yang saya tak kenali.



Dia kata dia ada baca produk info dari blog saya, tapi dia beli produk dari orang lain.

Saya tak kisah pun dia nak beli dari siapa.

Tapi yang saya kesian, dealer yang jual tu langsung tak guide cara pengambilan vitamin yang betul. Siap suruh customer google cari sendiri.

Adehhh..kesian sungguh kat kedua-dua penjual dan customer tu.

Ingat yer, cara pengambilan vitamin yang BETUL adalah sangat penting untuk KESAN TERBAIK.

Kalau salah cara makan dan dose, boleh jadi tak berkesan atau jadi lain pula kesannya nanti.

Memang ramai dealer di luar sana yang tau jual barang je. Tapi tak bersungguh nak bantu customer selesaikan masalah mereka.

Jadi sebagai customer, sebab itulah pentingnya pilih dealer yang betul-betul bertanggungjawab, supaya anda dapat manfaat dan nilai terbaik daripada wang yang anda dah keluarkan tu.

Kepada kawan-kawan yang berbisnes, janganlah tau kejar sales saja. Buatlah bisnes dengan jujur dan bertanggungjawab terhadap produk dan customer yer.

Sebab itulah antara syarat nak berjaya. Bukan saja berjaya di dunia, tapi yang paling penting, berjaya di Akhirat kelak.

"Peniaga-peniaga yang jujur dan amanah (akan ditempatkan) beserta dengan para nabi, siddiqin dan para syuhada" (Hadis Riwayat Tirmizi). 

InsyaAllah, walau di mana saja customer saya berada, di utara, selatan, timur, barat, malah di Sabah & Sarawak atau luar negara sekalipun, saya akan sentiasa pastikan mereka semua mendapat konsultasi berterusan, service dan manfaat terbaik daripada produk yang saya tawarkan.

Jadi kalau anda nak dapatkan HASIL TERBAIK, buatlah PILIHAN TERBAIK ya!! :)

Semoga kita semua dapat pengajaran daripada kisah benar ini. Sekian.

Thanks for reading!! :)

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com


019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top