Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang melawati blog mariafirdaus.com.my ini sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, anda semua kaya dan berjaya. Diberi kemudahan hidup dunia dan di akhirat.

Maria Firdaus Master Celebration

Alhamdulillah, pada 16 Nov 2014, telah berlangsung majlis Master Celebration untuk kami berdua di Putrajaya.

Pihak Shaklee beri peruntukan sebanyak RM50,000 untuk menganjurkan program ini buat kami berdua. Semuanya diuruskan oleh pihak Shaklee.

Program ini dibuat sebagai satu pengiktirafan kepada kami berdua atas kejayaan kami mencapai pangkat tertinggi iaitu Master Coordinator di dalam Shaklee.

Kami hanya perlu memberitahu tempat, masa dan konsep yang ingin kami adakan. Selebihnya diuruskan oleh pihak Shaklee.


Kami memilih untuk adakan program ini di Pullman Lakeside Hotel, Putrajaya


Kami buat disini sebab tempat disini sangat cantik.


Anda boleh tengok video ini. Sangat best. Saya edit sendiri. Ia adalah video preparation kami pada pagi itu sebelum majlis bermula. Ramai yang tengok, mereka tak percaya saya edit video ini sendiri. Sebab nampak macam profesional editor. 


Disinilah majlis berlangsung. Banner yang sangat besar terbentang luas di belakang pentas tersebut.


Disebelah pagi, ada Rehearsal untuk kami berdua. Agar kami faham macam mana perjalanan program itu nanti.


Suk Nit menerangkan kepada kami bagaimana kami perlu berada ketika di atas pentas nanti.


Kemudian, saya diminta untuk test berucap di atas pentas. 


Ketibaan President Shaklee Malaysia, Mr Victor Lim.


Maria pula test berucap di pentas.


Kami berdua menyaksikan dari bawah sahaja. Maria dah mula cuak.


Mereka menyematkan bunga di baju saya. baru nampak cantik sikit.


Diluar dewan sebelum majlis bermula. Para tetamu mula hadir sekitar jam 10.00 pagi.


Jejaka jejaka handsome yang turut hadir.


Sahabat saya, Dr Nurman turut hadir pada pagi tersebut sebagai tanda sokongan.


One happy family.


This is my boy. Sepatutnya, Fateh pakai baju sama macam Farees. Tapi sebab dia tahu kami nak pi hotel, dan dia tahu di hotel ada swimming pool. Terus dia nak pakai baju ni. Tak nak pakai baju yang kami beli. Aduh.... Anakku, oh anakku.


With my lovely mum and Ainul's family.


Kami bergambar di hadapan pintu masuk.


Bersiap sedia untuk dipanggil masuk ke dalam dewan.



Seperti yang saya katakan, anda mesti tonton video ini. Cinematography sangat cantik, masuk pula dengan lagu yang sangat best.

Jemput baca entry seterusnya di sini:-

Part 2 : Maria Firdaus Master Celebration - Grand Opening Ceremony

Wassalam

Maria Firdaus
Founder of Maria Firdaus Empire
The Most Happening Shaklee Group In Malaysia

Feel Free To SHARE Jika Anda Rasa Posting Ini Bermanfaat Untuk Orang Lain.

2 ulasan:

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top