Assalamualaikum,

Anda pernah dengar Penyakit 3 Serangkai??? Ianya dikaitkan dengan DIABETES, DARAH TINGGI dan SAKIT JANTUNG. Zaman dulu-dulu orang selalu cakap ini 'penyakit orang-orang kaya'. 

Tapi hakikatnya zaman sekarang ni penyakit ni boleh dihidapi oleh sesiapa saja, tak kisah golongan kaya mahupun miskin. Hmm...kenapa ye?

Macam yang kita tahu, pemakanan kita zaman sekarang ni dah tak sama macam pemakanan nenek moyang kita zaman dahulu.

Dulu makanan semua homemade, banyak ulam-ulaman, sayur-sayuran. Semuanya fresh. 

Tapi sekarang? Kita dah semakin sibuk dengan urusan seharian, jadi makanan pun semua yang express. Penuh dengan lemak, kolesterol, gula, bahan pengawet dan perisa tambahan.  

Jadi, entry kali ni Maria nak share tentang VIVIX SHAKLEE yang memang sesuai untuk pesakit 3 serangkai ni. Vivix adalah salah satu produk Premium Shaklee, yang telah terbukti berkesan dalam menangani pelbagai jenis masalah kesihatan.

Di bawah ini adalah testimony mereka yang telah menggunakannya.

Mudah-mudahan dengan usaha ni pengambilan supplement ini, dapatlah kita membantu keluarga dan sahabat-sahabat yang menghadapi masalah ini.

Cegah sebelum terlewat. Kita mampu mengubahnya!! Semoga para penghidap penyakit 3 serangkai ini tidak sampai ke tahap kena potong kaki akibat diabetes, atau pun stroke akibat tekanan darah tinggi..

Untuk maklumat lanjut tentang VIVIX, boleh baca di LINK INI dan LINK INI ya..

Jom kita layan testimony-testimony ni dulu:-


TESTIMONI #1


TESTIMONI #2


TESTIMONI #3


TESTIMONI #4



TESTIMONI #5


TESTIMONI #6


TESTIMONI #7


TESTIMONI #8


TESTIMONI #9


TESTIMONI #10


TESTIMONI #11


TESTIMONI #12


TESTIMONI #13



TESTIMONI #14



TESTIMONI #15


TESTIMONI #16



 TESTIMONI #17



TESTIMONI #18

Nak tahu kelebihan VIVIX ini?

Sila click di sini:

Anda ingin mencuba Vivix, atau mahu hadiahkannya kepada mereka yang tersayang?? 

Contact Me for more details!! :)

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top