Assalamualaikum,

Seperti mana yang anda tahu, saya seorang businessman. Saya TERSANGAT suka dengan business. Bisnes is part of my life.

SAYA AMAT MENCINTAI orang yang suka buat BUSINESS. Saya teringin sangat melihat anak bangsa saya menjadi orang kaya dan berjaya. Dapat mengeluarkan zakat yang banyak dan dapat menambah nilai hidup orang lain. 

Jika ada mana mana produk, servis atau info yang bagus untuk saya kongsikan dengan anda. Pasti saya akan kongsikan di blog ini. Saya mahu lebih ramai yang mendapat manfaat. Even saya tak untung apa pun dengan berkongsi produk, servis, info orang lain, tapi saya mahu mencari 'pencen kubur' buat diri saya.

Mungkin ada apa yang saya kongsikan ini memberi manfaat kepada pembaca, atau pun kepada mereka yang berniaga secara tidak langsung. Mudah mudahan, usaha kecil saya ini dapat menjadi 'spot light' di kubur nanti.

Memperkenalkan Blog : NotaUsahawan.Com

Saya ada seorang sahabat di Facebook. Suhili Nain. Beliau merupakan seorang guru, seorang penulis dan usahawan internet separuh masa.

Seperti yang saya katakan, saya suka orang yang suka menambah nilai hidup orang lain. 

Saya selalu follow kata kata motivasi daripada beliau di Facebook. Sangat bagus. Sungguh memberi inspirasi. Dan yang paling saya suka dengan beliau, beliau banyak memberi hadiah percuma kepada para pembaca.

Bagi anda yang nak tahu sedikit sebanyak mengenai beliau, anda boleh melayari blog beliau iaitu www.notausahawan.com


Blog beliau sangat-sangat informative. Ringkas, tapi info infonya sangat bermanfaat. Jika berkesempatan, sila layari blog beliau.

Mengapa Saya Suka Baca Blog Beliau?

The main reason, sangat banyak info yang bermanfaat. Banyak tips yang berguna untuk kita pelajari. Dan ianya percuma.

                       

Cuba anda baca tajuk tajuk yang terdapat dalam blog beliau. Sangat sangat bermanfaat. Cuba anda klik satu dua tajuk dan baca, mesti best.

Projek Terbaru : FB Group Nota Usahawan

Sekarang ini, beliau dah mula buat Facebook Group NotaUsahawan.Com. Beliau mahu berkongsi lebih banyak ilmu dan motivasi perniagaan di group berkenaan. Saya dah join group itu. Memang best. Free sahaja. Tak perlu bayar pun.

Yang lagi best, beliau bagi hadiah lagi kepada mereka yang join group ini. Ini yang saya jeles ni. Beliau berikan Hadiah Ebook : Bagaimana Buat Duit Di FB Tanpa Fanpage. PERCUMA pulak tu.


Macam mana nak dapatkan EBOOK PERCUMA ni?  Senang saja, anda perlu join FB group beliau. Then, download secara percuma di situ. 

Di sini juga beliau berkongsi tips dan info kewangan secara percuma.


Saya dah beri info yang sangat bermanfaat ini kepada anda. Saya mahu lebih ramai yang dapat manfaat daripada apa yang beliau sampaikan. Mudah mudahan, beliau yang tulis saya pun dapat pencen kubur jugak.

Sekarang, sebelum anda join group tu. Can you please do me a favour, please LIKE Facebook Button di bawah ni. Satu klik dari anda mungkin memberi manfaat kepada orang lain.

So.... Jom ramai ramai LIKE.

2 comments:

  1. Terima kasih atas ulasan tuan. Saya amat menghargainya.

    Semoga Allah memberikan kejayaan di dunia dan akhirat, buat tuan dan keluarga tuan. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua usahawan islam~~

    saya doakan kejayaan tuan2 semua berjaya dunia akhirat~~ semoga beroleh barakah dlm setiap rezeki kurniaan Nya~~

    saya insan yang baru nak mgenal dunia mohon tunjuk ajar dan doa sifu2 sekalian~~

    ReplyDelete

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top