Assalamualaikum,

Sebelum ini, saya sudah pun berkongsi dengan anda mengenai masalah kesihatan lutut mak saya. Kisahnya Di Sini

Hari ini, di Facebook saya, saya ternampak seoran sahabat saya mempromosikan produk yang sama.

Dan ini adalah sebahagian daripada komen daripada pembaca entri itu:


Isunya sekarang, TERLAMPAU RAMAI rakyat Malaysia menghadapi masalah ini. Macam mana saya tahu?

Sebab saya tinggal di kampung. Saya dikelilingi oleh mereka yang sudah berusia. Di surau berjumpa mereka, di majlis kenduri berjumpa mereka, ada program program di kampung saya berjumpa mereka.

Dan masalah mereka SAMA.

Mereka sakit lutut. Anda tak akan faham apa itu sakit lutut sehinggalah anda melihat sendiri mereka yang sakit lutut. Frankly speaking, saya dah tengok mak saya yang sakit lutut hari tu. Amat terseksa.

Nak berjalan sakit. Nak bergerak sakit. Nak lari confirm tak boleh.

Kesakitan ini 'menghalang' mak saya daripada menjalankan aktiviti aktiviti yang di suka buat. Mak saya suka bersolat di surau dan masjid, mak saya suka melancong.

Tapi, aktiviti ini terpaksa dihadkan dahulu kerana mak saya SAKIT LUTUT.

Puncanya !!!!!! Teramat Mudah.

Emak saya kuat berjalan di usia muda. Kerjaya mak saya memerlukan dia berjalan ke sana ke  mari setiap hari. Dan disebabkan saiz badan mak saya sedikit besar, maka lendiran di lutut kaki mak saya tak mampu menampung berat badan mak saya.

KESANNYA.... LENDIRAN DI LUTUT BERKURANGAN. DAN APABILA BERJALAN, TULANG LUTUT DI ATAS DAN DI BAWAH BERGESEL. SAKITNYA..... ALLAHUAKBAR.

Mengapa ini berlaku? Kerana mak saya tak buat langkah pencegahan awal. Tak ambil Glucosamine semasa dia berusia seawal 40 tahun.

Setiap hari, lendiran di lutut semakin berkurang dan kesannya. Apabila berumur 50 tahun. Emak saya terpaksa menanggung azab yang amat teruk.

Alhamdulillah, sekarang mak saya terpaksa menukar lutut kedua kaki nya dengan besi. Di mana kalau dibuat operation itu di hospital swasta ia akan mencecah kos RM30k-RM40k.

Sekarang, mak saya dapat berjalan seperti biasa. Tetapi, dia terpaksa 'membayar' harga yang mahal untuk menebus kembali kesilapannya dulu.

Jangan Alami Nasib Yang Sama

Anda wanita? Anda berusia 30an atau 40 an? Adakah anda mahu mengalami nasib yang sama seperti mak saya?

Buatlah langkah pencegahan dengan pengambilan Glucosamine untuk membaiki kualiti lendiran di lutut kaki anda.

ATAU

Anda mempunyai ibu atau saudara di kampung yang mengalami masalah sakit lutut ini? Kasihanilah mereka. Bantulah mereka. Jika anda mampu memberikan sesuatu kepada mereka untuk menghilangkan sakit lutut mereka, inilah hadiah terbaik buat mereka.

Mereka terseksa di sana. Mereka sukar untuk bersolat. Mereka sukar untuk berjalan. Mereka sukar untuk berjalan. Bantulah mereka sebagai anak atau saudara kepada mereka.

Testimoni Pengguna AJHT (Advanced Joint Health Tablet)

Kalau saya bercerita, nanti anda tak percaya. Jom kita baca testimoni dari mereka yang sudah menggunakan AJHT ini. FYI, mereka menghadiahkan AJHT ini kepada ibu mereka yang sakit dikampung. Dan inilah testimoni daripada mereka.


Penggunaan AJHT bersama Ostematrix membantu melegakan sakit lutut.


Testimoni AJHT selepas 5 hari 

* Kredit testimoni to : myvitalvits

Semoga entri ini memberi manfaat kepada anda.

Saya doakan anda sekeluarga sihat sejahtera. Dilimpahi dengan kasih sayang dan rahmat daripada Allah.

Wassalam.

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top