Baby Terjatuh Dalam Kolam !!


Assalamualaikum,

Maria terjumpa this amazing video tentang "baby self-rescue" kalau baby terjatuh dalam kolam air.

Skills ini boleh diajar kepada baby sejak umur 6 BULAN lagi. SUBHANALLAH!!

Memang sangat berguna terutamanya bagi mereka yang ada swimming pool di rumah.

Video ni kat US. Tak tahulah kat Malaysia ada orang boleh ajar baby self-rescue macam ni ke tak.

Nak jugak bagi baby belajar, sebab Maria sendiri pun tak pandai berenang. Hehehe..

Selamat menonton...

More details and watch videos here:  Infantswim.com





Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget